امروز : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۸/۱۱
کد خبر : 84702
چاپ خبر :
رییس شبکه بهداشت و درمان گلپایگان:

حدود ٣٠ درصد مردم قبل از چشیدن غذا نمک اضافه می کنند

دکتر ناصر رستمی با بیان اینکه ۳۰ درصد مردم قبل از چشیدن غذا نمک اضافه میکنند، حذف نمکدان از سفره ها را بعنوان یکی از شعارهای سازمان غذا و دارو مطرح کرد

%d8%af%da%a9%d8%aa%d8%b1-%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%85%db%8c-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2

به گزارش بیان گلپایگان، در چهارمین همایش روز جهانی غذا که صبح امروز در تالار اندیشه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان با حضور تنی چند از مسؤولین برگزار شد، دکتر ناصر رستمی اظهار داشت: در کل کشورهای دنیا هر سال در تاریخ ١۶ اکتبر جلساتی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار می شود که در مورد فقر تبادل نظر صورت گیرد

وی با بیان اینکه در این جلسات اهدافی برای تولید محصول بهتر و انتقال فناوری دنبال می شود اظهار داشت: این روز یادآور این است که ٨٠۵ میلیون نفر در جهان در فقر به سر میبرند و برای از بین بردن آن باید تدابیر بیشتری اندیشیده شود

دکتر رستمی با عنوان اینکه با شیوع بیماری های غیر واگیر در جهان، سازمان بهداشتی جهانی ایران را جزء بهترین کشورها در کنترل این بیماری های می داند ادامه داد: امروزه حدود یک میلیارد نفر از مردم دچار چاقی هستند که تحت عنوان سوء تغذیه دوم ازآن نام میبرند.

رستمی با بیان اینکه کم تحرکی و دیابت از امراض شایع دنیاست اظهار کرد: یکی از تدابیر سازمان بهداشت جهانی اصلاح الگوی مصرف غذا، میوه و سبزیجات، کاهش استفاده از نمک، کاهش نمک در غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف چربی ها و اسید چرب، حذف اسیدچرب ترانس و اشباع و داشتن حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی در روز می باشد.

وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف نمک در آقایان ٣٠ درصد بیشتر بوده و حدود ٣٠ درصد مردم قبل از چشیدن غذا، نمک اضافه میکنند و به این خاطر است که حذف نمکدان از سفره ها به عنوان یکی از شعارهای سازمان غذا و دارو مطرح شده است.

وی تصریح کرد: در استان 423 واحد تولیدی صنعتی فعال و 136 واحد غیر فعال وجود دارد و واحدهای کارگاهی تولیدی فعال و غیر فعال به ترتیب ١٩٨ و ٢٨ واحد می باشد.

رئیس شبکه ی بهداشت و درمان گلپایگان با بیان اینکه باید در الگوی غذایی و رژیم غذایی اصلاح صورت گیرد تصریح کرد: به منظور کاهش میزان خطر، سند پیشگیری امضا شده است و با بررسی هایی که در کشورهای مختلف جهان صورت گرفته سالانه 35 میلیون نفر با بیماری های نظیر بیماری های ریوی و قلبی جان خود را از دست میدهند.

رستمی در خاتمه خاطر نشان کرد: محصولات صنعتی غذایی چون دارای شناسنامه هستند اطمینان بیشتری داشته و در صورت بروز مشکل می توان پیگیری کرد.

 

%d8%af%d9%83%d8%aa%d8%b1-%d8%ac%d8%b9%d9%81%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b9%d8%a7%d9%88%d9%86%d8%aa-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88%d9%8a-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7

در ادامه ی این همایش دکتر شهریار دبیریان عضو هیئت مدیره انجمن کیفیت ایران، مدیر تخمین کیفیت شیر ایران و عضو کمیته تخصصی فدراسیون بین المللی شیر اظهار داشت: وقتی صحبت از کیفیت یک محصول می شود، نظر انیستیتو تغذیه در مورد کیفیت این است که محصولی غنی شده از ویتامین D وکلسیم و… باشد؛ اما برای مصرف کننده کام پذیری یعنی عطر، طعم، رنگ و بوی مطلوب، کیفیت شمرده می شود و متأسفانه به این دلیل مصرف فست فود در حال زیاد شدن است.

وی با بیان اینکه در محصولات صنعتی با شناسنامه ای که دارند رسیدگی بهتر صورت می گیرد افزود: مردم به دلیل این باور که محصولات سنتی بهتر است در خیلی مواقع دچار بیماری هایی نظیر تب مالت می شوند و این بیماری در کشور در حال افزایش می باشد.

دبیریان با عنوان اینکه هر جا از استاندارد صحبت شود، دو ارگان نظارتی غذا و دارو مطرح می شود یادآور شد: بحث کیفیت در رابطه با سبد غذاییست و سبد غذایی ما با دنیا فرق داشته بطوریکه شش برابر مصرف جهانی نان و یک سوم استاندارد جهانی لبنیات مصرف می کنیم.

وی در خاتمه ابراز داشت: در سازمان غذا و دارو در بحث نشان ایمنی و سلامت، فاکتورهای مهمی مطرح شد و باید در این زمینه فرهنگ سازی صورت گرفته و این سازمان پیگیری نماید.

تصاویر مربوط به خبر:

 

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-1

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-2

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-3

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-4

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-5

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-6

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2-%da%af%d9%84%d9%be%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86-7

%d9%87%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%db%8c%d9%88%d8%b2

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات