امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۲/۰۷
کد خبر : 54410
چاپ خبر :

مرغ خام را نشوید، مسموم می‌شوید

بر خلاف باور رایج میان افراد، شستن مرغ خام اشتباه است و نه تنها باکتری‌های آن را از بین نمی‌برد، بلکه سبب پراکنده شدن باکتری‌ها و سمی شدن مرغ می‌شود.
به گزارش بیان نیوز؛ برخی از اشتباه‌ها چنان میان افراد رایج هستند  که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.
علاوه بر این، شستن مرغ خام خطر سمی شدن آن را نیز افزایش می‌دهد به طوری که سالانه 76 نفر بر اثر استفاده از این مرغ‌های عفونی‌شده جان خود را از دست می‌دهند. بنابر گزارش سازمان استاندار مواد غذایی انگلستان، شستن مرغ خام سبب پراکنده شدن باکتری کمپیلوباکتر می‌شود که می‌تواند به راحتی سبب سمی شدن غذا و ابتلا به بسیاری از بیماری‌های عفونی شود.
این باکتری معمولا در مواد غذایی خام و نپخته به خصوص گوشت و مرغ وجود دارد و بر اثر شستن و دست کشیدن بر سطح آن‌ها بیشتر پراکنده می‌شود. همچنین  توصیه می‌شود که قسمت‌های زائد مرغ را جدا سپس آن را در پایین‌ترین قسمت فریزر بسته‌بندی کنید.
اگر می‌خواهید قسمت درون روده مرغ را تمیز کنید، دستانتان را کاملا بشویید و سپس آن قسمت‌ها را زیر آب بگیرید و از دست کشیدن بر روی سطح مرغ به منظور تمیز کردن آن جلوگیری کنید.
قبل از مصرف، مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و در آب داغ بپزید و آب آن را بیرون بریزید و هرگونه که می‌خواهید آن را سرو کنید.
منبع: Medical Daily
Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات