استفاده از “گوشت یخ زده” در حلیم/ بیماری های انگلی و عفونی در دل حلیم های دستفروشان
حلیم یکی از غذاهای محبوب خانواده ها بخصوص در ماه رمضان است که متخصصان به رعایت برخی نکات در مصرف آن تاکید می کنند.
به گزارش بیان نیوز؛پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت: در انواع حلیم ها معمولا از دونوع گوشت سفید مثل مرغ و بوقلمون یا گوشت قرمز (همچون گوساله) استفداده می شود.
وی با بیان اینکه نوع گوشت استفاده شده در حلیم ها مهم نیست، افزود: در مصرف گوشت ها کم چرب و تازه بودن، مهم است و مصرف گوشتهای یخ زده اصلا توصیه نمی شود.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: پروتئین های حیوانی( موجود در گوشت) نسبت به گیاهی از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و بهتر می توانند 15 تا 20 درصد نیاز روزانه بدن به پروتئین را تامین کنند، البته به شرط آنکه از نوع مرغوب مواد غذایی استفاده شود.
وی با اشاره به گوشتهای یخ زده یا آنهایی که در مدت زمان طولانی پس از باز شدن یخهایشان مورد استفاده قرار می گیرند، گفت: درصورت اجبار برای مصرف گوشتهای یخ زده باید آنها رابلافاصله بعد از باز شدن یخها مصرف و حتی از فریز کردن مجدد خودداری کرد.
فرحبخش درباره عوارض استفاده از گوشتهای مانده و پرچرب در حلیم ها تاکید کرد: خانواده ها باید با دقت کامل و از مغازه های معتبر حلیم را خریداری کنند چرا که درصورت نامرغوب بودن گوشت آن، بخصوص در روزهای گرم، امکان ابتلا به بیماری هایی مثل اسهال و استفراغ، تحریک سیستم گوارشی، مسمومیتهای غذایی، دل درد و عفونت های انگلی و عفونی حتما وجود دارد.
وی یادآور شد: خانواده ها بهتر است ابتدا از گوشت مصرفی در حلیم که دارای مهر نظارت دامپزشکی باشد، اطمینان حاصل کرده و سپس نسبت به خرید آن اقدام کنند.
فرحبخش افزود: تهیه گوشتها از ذبح سنتی حیوانات ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند،لذا از آنجا هم که خوب و بد حلیم ها در ظاهر مشخص نیست توجه به برخی استانداردها ضروری است.
منبع :باشگاه خبرنگاران
نظرات
- خبردونی
- پربازدید ترین
- نظرات
- جشن بزرگ خانوادگی و حمایت مردمی از طرح ملی نوردر گلشهر
- مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان گلپایگان
- مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی شهرستان گلپایگان
- مراسم تودیع و معارفه رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان گلپایگان
- گزارش عملکرد کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان گلپایگان
- برگزاری اولین تجلیل از بانوان شاغل در شهرستان گلپایگان به همت اتحادیه نانوایان و قنادان
- تجلیل شرکت آذر صنعت گلپایگان از شاعر پیشکسوت گلپایگانی
- نصب دو درب آهنین امامزادگان هفده تن وناصربن علی(ع)
- مراسم تشییع پیکر شهید والامقام عباسعلی اعجازی
- پیام تشکر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گلپایگان از حضور پرشور مردم در استقبال از کاروان شهدای گمنام
- گلپایگان قدمگاه شهدا بود
- سفر یکروزه علی اصغر انصاری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شهرستان گلپایگان/اتمام اجرای پروژه فیبرنوری در گلپایگان تاپایان سال
- دیدار از خانواده جانباز سرافرازحسین بقایی
- دیدار مسئولین شهرستان با خانواده محترم شهید ناصر فراست
- بازدید میرهاشم موسوی رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور از درمانگاه تامین اجتماعی گلپایگان
- بازدید رئیس نوسازی مدارس کل کشوراز برخی مدارس شهرستان گلپایگان/تخصیص یک میلیارد تومان به مدارس شهرستان گلپایگان
- جلسه تودیع و معارفه رئیس مرکز فنی و حرفهای شهرستان گلپایگان
- افتتاحیه نمایشگاه اقتصاد مقاومتی
- جلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان گلپایگان /مصاحبه با رئیس آموزش وپرورش
- برگزاری جلسه مدیریت بحران/پیگیری در اجرایی شدن ساخت جایگاه پدبالگرد بیمارستان امام حسین(ع)
- کرم برگ خوار پاییزه
- حضور مسئولین شهرستان در بیمارستان امام حسین(ع)به مناسبت روز پرستار
- همایش بزرگ ورزش صبحگاهی
- کتابخانه آیت الله محمدی به عنوان کتابخانه مرکزی شهرستان، جزء برترین کتابخانههای استان و ۱۰ کتابخانه برتر کشوراز لحاظ فضا ،امکانات و…شناخته شده است/ثبتنام رایگان کتابخانه از ۲۳ آبان تا ۲۵آبان ماه
- افتتاحیه دومین دفتر خدمات قضایی شهرستان گلپایگان
- برگزاری آیین ارتقاء واحد آتشنشانی به سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری گلپایگان
- گوشه هایی از راهپیمایی 13 آبان 1402، مردم غیور شهرستان گلپایگان، از دریچه دوربین بیان
- ظرفیت کشتارگاه صنعتی دام؛ کشتار؛ ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ راس دام سنگین در یک شیفت کاری
- مردم بازوان اتحادیه ها و اتاق اصناف باشند
- نواختن زنگ به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دبیرستان نمونه دولتی شهید محمدحسین فهمیده