امروز : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۸/۰۵
کد خبر : 84094
چاپ خبر :

میلاد محمدی هم بازی با سوریه را از دست داد/ شکستگی سندروم دست بلای جان تیم ملی

مدافع تیم ملی فوتبال ایران از ناحیه دست مصدوم شد و دیدار تیم ملی مقابل سوریه را از دست داد.

636039158526768824

به گزارش بیان گلپایگان، تیم فوتبال ترک گروژنی شنبه شب گذشته در چارچوب هفته یازدهم لیگ برتر روسیه به همراه میلاد محمدی، مدافع ملی‌پوش کشورمان مقابل تیم روبین کازان قرار گرفت که این دیدار را با نتیجه 3 بر یک برد. در این مسابقه میلاد محمدی در این بازی از ابتدا در پست مدافع چپ در ترکیب تیمش حضور داشت و در دقیقه 58 تعویض شد و موفق شد پاس گل اول تیمش را ارسال کند. البته محمدی در این دیدار عملکرد خوبی داشت تا جایی که سایت چمپیونات روسیه در تحلیل خود از بازی شب گذشته به میلاد محمدی نمره عالی 7 را داد.

با این حال محمدی در دقیقه 58 از ناحیه دست دچار شکستگی شده تا کادرفنی گروژنی مجبور به تعویض این بازیکن شود.

گزارش مصدومیت میلاد محمدی از سوی تیم روسیه‌ای به تازگی به فدراسیون فوتبال ایران ابلاغ شده و مشخص شده که محمدی با این مصدومیت به دیدار با سوریه نخواهد رسید.

پیش از این بیرانوند گلر پرسپولیسی تیم ملی نیز به خاطر آسیب‌دیدگی از ناحیه مچ دست دیدار با سوریه را از دست داده بود.

این در حالی است که پژمان منتظری نیز در بازی با چین دچار شکستگی از ناحیه کتف شده بود تا سندروم شکستگی این روزها بلای جان تیم ملی شود.

 منبع:نسیم
Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات