امروز : جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۶/۰۴
کد خبر : 73253
چاپ خبر :

دوباره شلیک

پیونگ‌یانگ از یک زیردریایی در ساحل شرقی خود موشکی بالستیک پرتاب کرد.این آزمایش موشکی همزمان با رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی صورت گرفته است.

موشک بالستیکبه گزارش بیان گلپایگان؛ پیونگ‌یانگ از یک زیردریایی در ساحل شرقی خود موشکی بالستیک پرتاب کرد.این آزمایش موشکی همزمان با رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی صورت گرفته است. این در حالی است که خبرگزاری ریانووستی اواسط هفته به نقل از نماینده ستاد کل نیروهای مسلح کره شمالی نوشت: «افراط گرایان هسته ای باید بدانند که کوچکترین نشانه تهاجم و تجاوز آنها نسبت به حریم زمینی، آبی و هوایی کشور ما با حملات هسته ای پیشگیرانه روبرو خواهد شد.»به گزارش خبرگزاری «یونهاب» کره جنوبی این موشک از شهر «شینپو» در شرق کره شمالی پرتاب شده و پس از طی ۵۰۰ کیلومتر جایی اطراف دریای ژاپن، در منطقه دفاع ِ هوایی ژاپن، فرود آمده است. مقام‌های سئول می‌گویند موشک تازه در مقایسه با موارد پیشین، «پیشرفته‌تر» است. طی ماه‌های گذشته کره جنوبی آزمایش‌های موشکی دیگری نیز کرده است که ظن قوی می‌رود به وسیله زیردریایی انجام شده‌اند؛ در اردیبهشت ماه، که به گفته مقام‌های کره جنوبی تنها ۳۰ کیلومتر را طی کرد و عملا پرتابی «ناموفق» بود، یا در تیر ماه، که باز هم ارتش کره جنوبی گفت در همان مراحل اولیه ناموفق بوده‌است. این آزمایش درحالی انجام می شود که کره جنوبی و آمریکا تمرین های نظامی سالانه خود را شروع می کنند. در این رزمایش موسوم به «یولچی فریدام» ۸۰ هزار سرباز آمریکایی و کره جنوبی تمرین های عمدتا شبیه سازی شده کامپیوتری برای دفاع از کره جنوبی در مقابل حمله کره شمالی انجام می دهند.

فراخبر
تهدیدکن وامتیاز بگیر
نه جهان می داند با کره شمالی چه باید بکند، نه کره شمالی می داند چگونه باید با جامعه جهانی تا کند. سال هاست که کره شمالی به قواعد و سیاست های روابط بین الملل تن نداده و تحت هیچ رژیم کنترل تسلیحاتی نیست. این سیاست را البته تحریم های سازمان ملل و آمریکا به او آموخته اند. این کشورگفتگوهای فشرده و در عین حال ناموفقی نیز با کشورهای دیگر داشته است که سبب ساز ایجاد نگاه «هیچ تسلیحات هسته ای توسط کره» در طرف غربی و نگاه «برداشتن تمام تحریم های غرب» توسط کره شده است، پیونگ یانگ اما اگر از سیاست و دیپلماسی هیچ چیز نداند این را می داند: تهدید کند و امتیاز بگیرد. به نظرهمانگونه که تحولات جزیره کره نشان می دهد نه حامیان رویکرد بدبینانه به تسلیحات کره شمالی با اتخاذ سیاست های سختگیرانه نسبت به کره شمالی توانسته اند تغییری را در کنش و رفتار این کشور ایجاد نمایند و نه اتخاذ رویکردهای خوشبینانه نسبت به انجام ارتباط و تعاملات بیشتر با کره شمالی توانسته است تغییری در مسیر کره شمالی ایجاد کند.اگر چه تحریم ها به مردم کره شمالی فشار وارد کرده است. دو دلیل درباره تداوم سیاست های کره شمالی وجود دارد. اولین دلیل این که کره شمالی نسبت به تغییر نظام توازن قدرت در شرق آسیا و کاهش قدرت آمریکا در این منطقه امیدوار است. دلیل دوم به نقش چین در حمایت های پنهانی خود ازکره شمالی بر می گردد. درواقع کمک های پکن به پیونگ یانگ ومناسبات اقتصادی گسترده بین دو کشور ترس کره شمالی از سرنگونی حکومت و ایجاد بی ثباتی داخلی درکشورش را کاهش داده است.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات