امروز : یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۴/۰۱
کد خبر : 64598
چاپ خبر :

طبع من/ نکاتی درباره مصرف ماء‌الشعیر طبی در ماه رمضان

مناسب است در فصل تابستان از چاشنی‌هایی که تعدیل کننده مزاج است و گرمی مزاج را کاهش می‌دهد و عطش را کمتر می‌کند استفاده کرد.

AndroidOnlineNewsImage (8)

به گزارش بیان نیوز؛ مناسب است در فصل تابستان از چاشنی‌هایی که تعدیل کننده مزاج است و گرمی مزاج را کاهش می‌دهد و عطش را کمتر می‌کند استفاده کرد؛ مانند زرشک، آلوی بخارا، رب انار، لیمو عمانی و آب لیمو که مزاج را تعدیل می‌کند. به گفته دکتر شیرزاد متخصص طب سنتی به تسنیم، در طول ماه رمضان برخی از انواع ادویه‌ و موادغذایی که مزاج گرم و خشک دارد و تند و تیز است مثل پیاز خام، سبزیجات تند و تیز یا ادویه تند یا نمک زیاد در غذا، که عطش‌آور است و علایم غلبه خشکی را که در ساعات روزه داری تشدید می کند، مضر است. وی ادامه داد: اگر تخم خرفه را در طول ساعات روز در دوغ خیس کنیم و در ساعات بعد از افطار مصرف کنیم بسیاری از علایم تشنگی کاهش پیدا می‌کند و توان فرد برای روزه داری بیشتر می‌شود.ماء الشعیر طبی نیز جزو نوشیدنی‌های بسیار مناسبی است که در این ماه افراد می‌توانند از آن استفاده کنند و به بدن رطوبت زیادی می‌دهد و از غلبه گرما و خشکی در بدن می‌کاهد و در عین حال هیچ عارضه‌ای ندارد.بهتر است، ماءالشعیر طبی را با شیره انگور شیرین کنیم. این نوشیدنی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز بدن، به رفع تشنگی در طول روزه داری کمک می‌کند. درخور ذکر است که ماءالشعیر طبی از ترکیب یک پیمانه جو کامل با 14 پیمانه آب تهیه می‌شود که یک ساعت آرام جو می‌پزد و شکفته می شود، در این هنگام آن را صاف می‌کنند و گرم می‌خورند، می‌توان بقیه آن را در یخچال نگه‌داری کرد و هنگام مصرف با کمی آب جوش مخلوط کرد تا گرم شود.

منبع:خراسان

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات