مصاحبه اختصاصی بیان با دکتر محمد رضا جمالی کاندیدای دهمین دوره مجلس درحوزه انتخابیه گلپایگان و خوانسار
به گزارش بیان نیوز،مردم باید کسانى را انتخاب کنند که به کانونهاى ثروت و قدرت متصل نباشند؛ کسانى باشند که واقعاً مردم اینها را بخواهند؛ بر طبق وجدانشان، بر طبق دینشان، بر طبق وظائف انقلابىشان عمل کنند.» (مقام معظم رهبری) انتخابات به عنوان ابرازی برای تحقق نظام مردم سالاری دینی موهبتی است که به واسطه ی انقلاب اسلامی در اختیار مردم قرار گرفته و مردم در انتخابات نه تنها به عنون افرادی رای دهنده بلکه به عنوان کسانی که سرنوشت خود را رقم می زنند وحتی مسیر و رسالت تاریخی خود را تعیین میکنند شرکت میکنند. انتخابات باید به عنوان فرصتی برای رشد عمومی جامعه و بازخوانی اهداف و آرمان های امام و انقلاب در نظر گرفته شود و تلاش در جهت نزدیکی هر چه بیشتر در رسیدن به این آرمان ها از طریق افزایش سطح کیفی انتخاب و انتخابی آگاهانه. در این بین انتخاب آگاهانه نه تنها به عنوان ادای وظیفه ای اجتماعی و سیاسی بلکه تکلیفی دینی و الهی رخ می نماید که بازخوانی مبانی دینی مبنی بر ضرورت عمل بر اساس آگاهی و تکلیف شرعی، بازخوانی مبانی فکری انقلاب مبنی بر ضرورت مداخله آگاهانه عموم در امور جامعه ما را به انتخاب با بصیرت و هوشمندانه رهنمون میسازد و ضرروت آن را برای ما دو چندان میکند. مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از مهمترین ارکان نظام که وظیفه ی خطیر قانون گذاری و نظارت را بر عهده دارد می طلبد افرادی به آن راه یابند که صلاحیت وشایستگی ورود بر مسندی با این اهمیت را داشته باشند و خود را وامدار انقلاب و ارزش های آن و مردم بدانند . سنجش امکان وجود این شرایط در کاندیدای مجلس محقق نمی شود مگر اینکه آنان در فضایی به دور است رنگ و لعاب های مرسوم انتخاباتی به تشریح و تبیین نگاه ها وبرنامه های خود بپردازند تا امکان بررسی آنها به عنوان گزینه ی احتمالی محقق شود و بستری باشد برای تحقق انتخاب آگاهانه . با سلام و احترام ضمن تشکر از اینکه دعوت ما را پذیرفته و اهداف خود را برای همگان تبیین میکنید تا بدین ترتیب شرایط سنجش و بررسی بیشتر محقق شود و در این زمینه به رسالت خود عمل کرده باشید، لطفا از ببن سوالات زیر هر کدام که به نوعی وضعیت فعلی شما را مشخص میکند و یا به هدف نهاییتان نزدیک است پاسخ دهید:
بیان: ضمن معرفی اجمالی از خود، لطف کنید حوزه تخصصی خود را نیز بیان نمایید؟
محمدرضا جمالی: با نام و یاد خدا محمد رضا جمالی هستم دکترای مدیریت تخصصی آموزش عالی، دکترای علوم دامپزشکی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی با گرایش اندیشه های سیاسی در اسلام و یک دوره تحصیلات تکمیلی هم با عنوان POST MBI.
سوابق من نیز بر میگردد نخست به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی، راه اندازی مرکز اطلاعات و اخبار وزارت کشور که بنده مسئول گروه سیاسی و اجتماعی آن مرکز بودم که وظیفه آن تهیه خبرنامه های ویژه رئیس جمهور و مسؤولین عالی و اجرایی کشور بود. ماموریت در شهرداری تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی و رسانه، فعالیت در فرهنگسرای انقلاب، فرهنگسرای گلستان و هم اکنون نیز ریاست مرکز علمی کاربردی فرهنگی و هنری شهرداری تهران را بر عهده دارم.
در خصوص فعالیت های ژورنالیستی نیز حدود 14 سال است که در این حوزه مشغول هستم و همچنان نیز روزنامه نگار هستم و خود را روزنامه نگار میدانم.
ابتدا عضو شورای سردبیری روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز بودم. اولین روزنامه انگلیسی زبانی که بعد از انقلاب با تدبیر و دستور مرحوم آیت الله دکتر بهشتی راه اندازی شد. بنیانگذاری و راه اندازی خبرگزاری مهر که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی می باشد. بعد از خبرگزاری مهر مدیرمسئول روزنامه جوان شدم و تا 1100 شماره با آنجا همکاری داشتم. سپس قائم مقام روزنامه همشهری و بعد مدیر مسئول روزنامه تهران امروز شدم.
عضو انجمن های تخصصی مانند کمیسیون سیاسی جمعیت دفاع از ملّت فلسطین نیز هستم.
بیان: با توجه به اینکه شما کاندید نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی می باشید، رسالت و دغدغه ی اصلی یک نماینده با توجه به برهه زمانی و فضای کنونی چیست؟
محمدرضا جمالی:وظیفه ی نمایندگی ، قانون گذاری و نظارت می باشد. امروز قانون گذاری در کشور ما به تواتر و حد زیادی صورت می پذیرد که این واقعیت نشان می دهد قانون گذاری در کشور ما یک قانون گذاری تخصصی نمی باشد. بهمین خاطر یکی از مشکلاتی که ما در کشورمان در حوزه قانون گذاری داریم تزاحم های قانونی می باشد. به این معنا که آنقدر ما تزاحم های قانونی داریم که این قانون آن قانون را نقض می کند. در واقع قانون علیه قانون شده است.
در بحث نظارت امروز متأسفانه این موضوع مهم و حیاتی در کشور ما تعطیل و مغفول مانده است. یک نماینده مجلس نه تنها در برابر مردم شهرستان خود بلکه در برابر کل مردم کشور مسؤول است و باید ناظر و نظارت گر خوبی باشد.
بنده اعتقاد دارم که یک نماینده مجلس باید با نگاه عالمانه و تخصصی، هم باید قانون گذار خوبی باشد و هم باید ناظر خوبی باشد.
موضوع مهم دیگری که بنده آن را بعنوان یک رسالت می بینم این است که نمایندگی مجلس باید بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی باشد که گفتمان امام، شهدا و رهبری عظیم الشأن است، بتواند فضای مجلس را اداره نماید. امروز این خلاء دیده می شود. مجلس ما امروز فارق از رسالت دارد عمل میکند. یعنی بیشتر دارد در بعد قانون گذاری و نظارت کار میکند، البته بعد نظارتش هم بسیار کم رنگ است.
من اعتقاد دارم بزرگترین رسالت نمایندگی مجلس دفاع از حق حاکمیت ملی است که دفاع از حق حاکمیت ملی، حقوق شهروندی و هیچ حقوقی بالاتر از حق ولایت بر مردم نیست و امروز نماینده باید مدافع صادق ولی فقیه و خط روشن امام و شهیدان باشد.
بیان: اگر شما نماینده مجلس بشوید در کدام کمیسیون مجلس می خواهید فعالیت کنید؟
محمدرضا جمالی:کیسیون آموزش و تحقیقات مد نظر من می باشد. زیرا اعتقادم بر این است که آموزش یک امر بیست ساله است. یعنی ما اگر نگاهی به کشورها و شهرهایی که توسعه پیدا کرده اند بیندازیم متوجه می شویم این شهرها شهرهایی هستند که در آنجا فرآیند آموزش از اساس و بنیاد محکم و قوی بوده است. اما درنقطه مقابل ، درشهرهایی که در آن نسبت به آموزش سهل انگاری شده است می بینیم که هیچ توسعه و پیشرفتی نداشته اند.
سه فاکتور موجب توسعه می شود که یکی از موارد مهم آموزش است. بنده اعتقاد دارم با توجه به تخصصی که دارم در حوزه آموزش عالی و تدریس های دانشگاهی، بخوبی می توان موضوع کمیسیون آموزش و تحقیقات را به پیش برد. اما یک اولویت دیگر من نیز بحث کمیسیون امنیت ملی می باشد اما بیشتر مد نظرم کمیسیون آموزش است.
بیان: در سوابق شما چه نمونه های از پیگیری عدالت اجتماعی و مبارزه با فساد و تبعیض قابل ذکر می باشد؟
محمدرضا جمالی:بنده با توجه به فعالیت ژورنالیستی که داشته و دارم یکی از دغدغه های جدی و مهمم، بحث عدالت اجتماعی و گفتمان عدالت بوده است. هم در روزنامه جوان و هم در روزنامه همشهری مطالبی که می نوشتم عمدتاً در دفاع از مقوله عدالت و برافراشتن پرچم عدالت خواهی و ایجاد گفتمان نهضت عدالت خواهی بوده است؛ بهمین خاطر مهمترین شعار انتخاباتی بنده بر اساس گفتمان عدالت خواهی می باشد.
بیان: با توجه به صف بندی های سیاسی موجود در کشور، تحلیل شما از این صف بندی های سیاسی چیست و بنظر شما ردپای باندهای قدرت و ثروت و زرسالاران در این برهه انتخابات را در کجا می بینید؟
محمدرضا جمالی: در بحث صف بندی های سیاسی بنده معتقد هستم هر کس به امام، رهبری و به انقلاب و شهدا معتقد هست این یک فرد انقلابی است. من پیش از تقسیم بندی افراد به اصلاح طلب و اصولگرا نگاهم این است که باید افراد را به انقلابی و غیر انقلابی تقسیم نمود. زیرا ضرورت امروز ما در این برهه افراد انقلابی است. شما اگر نگاه کنید می بینید که اصلاح طلب و اصولگرا بیشتر بار سیاسی دارد اما انقلابی بودن بیشتر بار ارزشی دارد.
امروز متأسفانه نه تنها این مرزبندی ها دقیق نمی باشد بلکه خط کشی هایی هم که در فضای سیاسی کشور شده است خیلی دقیق نمی باشد، اما بنظر می رسد که در جریانات سیاسی که وجود دارد جریان اصولگرایی به دلیل پیشینه ی خوب و تبعیتی که از ولایت فقیه و رهبری دارد با معیارهای ارزشی نزدیکی بیشتری دارد البته اعتقاد عملی و قلبی بنده به مقوله ی انقلابی بودن است. امروز مهم این است که افراد انقلابی باشند. انقلابی یعنی اینکه از دنیا به دور باشی و دنیا طلب نباشی و حقیقت را فدای مصلحت نکنی و وابسطه به کانون های قدرت و ثروت نباشی.
ممکن است فردی اصلاح طلب یا اصولگرا باشد و به کانون های قدرت و ثروت متصل باشد اما یک فرد انقلابی به کانون های قدرت و ثروت وصل نیست. بهمین خاطر است که حضرت آقا می فرمایند نمایندگان این دوره مجلس باید انقلابی باشند.
بیان: برای تبلیغات انتخاباتی خودتان، به چه میزان و از چه منابعی هزینه نموده اید؟
محمدرضا جمالی: اولاً ستاد ما همه مردمی می باشد. بنده تا امروز 12 میلیون تومان هزینه کرده ام که بخشی از این مبلغ را هواداران پرداخت نموده اند و بخشی دیگر را خودم پرداخت کرده ام.
بیان: پس می توان گفت حامیان مالی شما عمدتاً مردم هستند؟
محمدرضا جمالی:بله عمدتاً مردم روستا و کشاورز و نیروهای انقلابی.
بیان: آیا دلیلش کم خرج بودن تبلیغات شما است؟
محمدرضا جمالی: بله. ما نه هزینه کارگر داریم، نه هزینه بنزین می دهیم و نه هزینه ماشین.
بیان: دیده می شود که یک عده از کاندیداها متأسفانه هزینه های هنگفتی را برای انتخابات انجام می دهند و در حال عوام فریبی هستند و پشتیبان خود را نقاط قدرت و ثروت و زر می دانند، در این میان شما چه پشتیبانی دارید که بتوانید در افکار عمومی باشید؟
محمدرضا جمالی:اعتقاد من بر این است که باید هر کسی نماینده بخشی از جاها باشد. یعنی امروز یک بخش خاموشی در جامعه وجود دارد که اکثریت هم می باشد. کارگرهای زحمت کش، افراد بدون شغل و کسانی که از برخی از فرآیندهای اجتماعی در جامعه آسیب دیده اند، افراد بی سرپرست، دانشجوها و تحصیل کرده هایی که جویای کار می باشند و … .
من دوست دارم نماینده بخش خاموش جامعه باشم. بخشی که بیشترین تلاش را برای انقلاب، نظام و جنگ کردند ولی امروز متأسفانه این افراد را کنار گذاشته اند. من این عزیزان را حامی و پشتیبان خودم می دانم. مستضعفین و فقرا که ولی نعمتان انقلاب هستند. جمالی نماینده مستضعفین و محرومین است که امروز فراموش شده اند.
بیان: بنظر شما کدام یک از مطالبات بنیادین مقام معظّم رهبری امام خامنه ای (مد ظله العالی) است که مغفول مانده و شما بخواهید برای احیای آن تلاش کنید؟
محمدرضا جمالی: اقتصاد مقاومتی مهمترین موضوع در این میان است. اقتصاد مقاومتی که توسط دولت به اقتصاد ریاضتی تبدیل شده. اقتصادی که پایه و اساسش باید تولید و حمایت از تولید کننده داخلی باشد امروز متأسفانه پایه و اساسش شده است واردات.
اگر بنده وارد مجلس بشوم مهمترین موضوعی را که پیگیری خواهم کرد بحث اقتصاد مقاومتی می باشد که متأسفانه نه از جانب دولت فعلی و نه از جانب مجلس فعلی هیچ اقدامی راجع به اقتصاد مقاومتی صورت نپذیرفته است.
بیان: با توجه به وضعیت اقتصادی نا مطلوب و وخیمی که کشور دچار آن است و رکود و تورم و اخراج و بی کار شدن دوازده الی سیزده میلیون کارگر، مهمترین تلاش شما در جهت بهبود وضعیت اقتصادی در بُعد ملی و منطقه ای چه می باشد؟
محمدرضا جمالی: یکی از اشکالات بزرگ دولت در بحث اشتغال و رکود و … این است که بجای اینکه نگاهش به پتانسیل داخلی باشد، نگاهش به خارج کشور است.
نمونه واضح آن هم همین برجام است که زمانی که می خواستند آن را به نتیجه برسانند بگونه ای برای مردم و افکار عمومی مطرح نمودند که اگر برجام به فرجام برسد کلید حل تمام مشکلات کشور خواهد بود. که نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه باعث شد تا آقای روحانی بیاید و مسئله برجام 2 را مطرح نماید. این به این معناست که از برجام نخست هیچ حاصل و سودی عاید ما نشد.
مورد دوّم این است که در دولت جوان باوری بسیار کم است. اگر شما به بدنه دولت نگاه کنید می بینید که عمده افرادی که در دولت مشغول فعالیت هستند نوع نگاهشان به جوان نیست.
مورد سوّم این است که بین تیم اقتصادی دولت به هیچ وجه هماهنگی وجود ندارد. یعنی سازمان مدیریت یک نوع نگاه دارد، وزارت اقتصاد و دارایی یک نوع نگاه دارد، مشاور اقتصادی رئیس جمهور یک نوع نگاه دیگر و … .
این ناهماهنگی و نابسامانی خودش را دارد امروز در زندگی مردم نشان می دهد. بهمین خاطر است که بیش از دو سال از عمر دولت می گذرد ولی هیچ اتفاقی نیافتاده است.
در زمان دولت احمدی نژاد ما رکود تورمی داشتیم اما الان دولت آمده تورم را بخاطر کاهش عرضه پول،کاهش داده است ولی همچنان رکود وجود دارد.
یک واقعیت دیگر هم این است که مردم دستشان را در جیبشان می کنند و احساسی مبنی بر اینکه تورم کاهش پیدا کرده است ندارند.کاهش تورم باید ملموس باشد.
بیان: برای شهرستان های خوانسار و گلپایگان نیز برنامه هایتان را بفرمایید؟
محمدرضا جمالی: باید سه حوزه دنبال شود. اول حوزه خدمات اجتماعی فرهنگی. الگوی موفقی که در توسعه الگوی فضای فرهنگی در شهرداری تهران بود را می شود در منطقه خوانسار و گلپایگان نیز پیاده کرد.
در بحث صنعت باید گفت صنعت اینجا بیمار است و نیاز به درمان دارد. امروز اکثر صنعتگران از دولت مطالبه دارند. در بازدید من از شهرک های صنعتی متوجه شدم برخی از آنها حتی آب ندارند. آنهایی که آب دارند نمی توانند هزینه تعرفه را پرداخت کنند. برخی از شهرک های صنعتی زیرساخت هم ندارند. حتی برخی کارخانه ها خطوط تلفن ندارند. از 130 کارخانه ای که در گلپایگان است حدود ده الی بیست درصد ظرفیت آنان دارند فعالیت می کنند.
اعتقاد دارم باید این موضوع را پیگیری کرد تا مشکلات رفع شود.
مورد دیگر این است که اگر بخواهیم صنایع را توسعه بدهیم باید به سمت صنایع تکمیلی و تبدیلی برویم. یعنی تبدیلی بخش کشاورزی باشد.
در حوزه کشاورزی هم باید گفت این کشاورزی که در منطقه در حال انجام شدن است، ضرر بسیار بزرگی دارد. اولاً کشاورزی ما در اذهان عمومی یک شغل روستایی و شغل افراد مسن است و شما جوانان را در این حوزه بسیار کم می بینید.
دوماً این کشاورزی کشاورزی سنتی است که بدترین نوع کشاورزی می باشد. کشاورزی نیاز دارد در سطح منطقه مکانیزه بشود. در تمام برهه ها آمده اند در این خصوص صحبت های فراوانی نموده اند اما متأسفانه در عمل کاری صورت نگرفته است. کشاورزی ما نیاز دارد که مکانیزه بشود و مدرنیزاسیون در آن انجام شود.
جای تأسف دارد که کشاورزی در خوانسار و گلپایگان بجای اینکه تجاری و صنعتی بشود بیشتر به سمت کشاورزی معیشتی و سنتی رفته است.
عقیده من این است که در این بخش باید رفاه در روستا باشد که اگر اینچنین شد و کشاورزی درآمدزا شد این مشکلات پیش نمی آید.
مورد دیگری که باید انجام شود این است که باید تعرفه ها به نفع کشاورزی اصلاح بشود. الان شما اگر دقت کنید متوجه می شوید رنج قیمتی شیر و آب در یک سطح بسیار نزدیک به هم می باشد. شیر را دولت کیلویی 1050 تومان می خرد در حالی که دو بطری آب هم می شود 1000 تومان. وقتی که شیر قیمتش با آب برابر باشد دیگر آیا کسی به سمت کشاورز و تولید می رود؟ یا دوغی که از شیر می گیرند اما قیمتش سه برابر شیر است. در محصول گندم هم به این شکل می باشد.
در تمام دنیا در خصوص کشاورزی دولت می آید اصلاحات لازم را بنفع کشاورز انجام میدهد.
نکته که باید به آن اشاره کرد این است که برخی از دولت مردان ما نسبت به مقوله ی کشاورزی معتقد هستند به دلیل اینکه ما کشور کم آبی هستیم باید کشاورزی را تعطیل کنیم و محصولات کشاورزی را از خارج وارد کنیم. که این یکی از تفکرات بسیار خطرناک است.
بیان: شنیده هایی در این چند روز اخیر به گوش می رسید که بخشی از آن مربوط به شما بود و شنیده شده که حملات زیادی به ستاد های شما در سطح شهرستان و بنرهای تبلیغاتی شما شده که با حرکت هوشمندانه نیروهای انتظامی متخلف شناسایی و دستگیر شد، در این مورد اگر صحبت یا توضیحاتی دارید بفرمایید؟
محمدرضا جمالی: از روزی که ما فعالیت هایمان را آغاز کردیم خیلی بنده را جدی نگرفتند. ولی به محض اینکه بحث گفتمان انقلاب اسلامی و امام و شهدا را مطرح کردیم و موضوع بسیار مهم نهضت عدالت خواهی و عدالت طلبی را مطرح کردیم، که با اقبال مردم روبرو شد از اینجا بود که حملات شروع شد. الان بیشترین تخریب در فضای شبکه های مجازی علیه بنده می باشد. حتی برخی از افرادی که شورای نگهبان تشخیص داده بودند که اینها در گردونه رقابت در منطقه نباشند، جالب است که جلسه مشترک می گذارند و علیه بنده موضع می گیرند که بنده فیلم آن را دیده ام و موجود است.
بنرهایم را در نقاط مختلف پاره می کنند. با اینکه کمترین حجم تبلیغات را در سطح منطقه داشتم اما دیده می شود که عکس های انتخاباتی و پوستر های انتخاباتی را می کنند یا روی آن پوستر دیگر می گذارند.
به لطف خدا نیروی انتظامی یک فرد متخلف را دستگیر کرد و آن فرد هم اعتراف نمود که وابسته به ستاد یکی ازکاندیداهای پرخرج بوده است. من اعتقاد دارم این بد اخلاقیها نتیجه عکس خواهد داشت زیرا از نردبان باطل نمی شود به بام سعادت رسید.
بیان: دیده می شود عده ای از کاندیداهای مجلس خاصه شهرستان های گلپایگان و خوانسار در حال تبلیغات به روش های ناشایست و نامعقول هستند آن هم با پخش گوشت و بادبادک و کارت هدیه و وعده غذا و …؛ به نظر جنابعالی علت این اتفاقات چیست؟ آیا این پایین آوردن شأن مردم بزرگوارمان و جایگاه والای یک نماینده نیست؟
محمدرضا جمالی: این نشان می دهد که این اشخاص شناختی نسبت به مردم فهیم و ولایتی گلپایگان ندارند. دیگر آن دوران که مردم با شام و نهار و وعده و پول، وعده ساخت مسجد، دادن کارت هدیه و … رأی به کاندیدایی بدهند گذشته و خوانسار و گلپایگان مردمی مرجع پرور و خلاق و فهیم دارد.
کسانی که از شیوه های منسوخ تبلیغات سبک و ناشایست استفاده می کنند و هزینه های هنگفتی را پرداخت می کنند، قطع به یقین نتیجه آن را در روز جمعه خواهند دید.
این سوالات را از بنده نیز میکنند که مگر یک نماینده مجلس چقدر حقوق می گیرد که این افراد آنقدر هزینه می کنند؟ و قانون انتخابات را هم رعایت نمی کنند و پوسترهای بزرگ پخش می کنند؟ اگر کاندیداهای اینچنینی پاسخی برای این سوالات نداشته باشند قطع به یقین نتیجه عکس خواهند گرفت.
دیدگاه شما
- خبردونی
- پربازدید ترین
- نظرات
- استقبال بی نظیرمردم شهید پرور گلپایگان از کاروان اهالی بهشت/شهیدگمنام
- مانور زلزله و ایمنی در مدارس شهرستان گلپایگان برگزار شد.
- برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی نشاط محله در روستای رباط سرخ گلپایگان
- مراسم تجلیل از برگزار کنندگان جشنواره فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- مراسم گرامیداشت هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در مسجد آخوند ملاحسین شهر گوگد
- کاروان اهالی بهشت ؛گلپایگان را عطرآگین میکند.
- غبارروبی و گلباران قبور مطهر شهدا
- آئین میهمانی لاله ها
- جشنواره و نمایشگاه فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- برگزاری جلسه شورای آموزش وپرورش وافتتاحیه چمن مصنوعی هنرستان شهید بهشتی شهرستان گلپایگان
- تکریم و معارفه شهردار گلپایگان
- پیام فرماندار شهرستان گلپایگان به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز
- مرگ دلخراش پدر و پسر گلپایگانی بر اثر اختلافات خانوادگی
- مراسم یومالله ۱۳ آبان در گلپایگان برگزار گردید.
- رتبه های برتر کنکور سراسری شهرستان گلپایگان
- برگزاری روز جهانی تخم مرغ در مدارس شهرستان گلپایگان
- حزبالله شهادت سیدحسن نصرالله را تأیید کرد
- همایش پیادهروی کارکنان ادارات شهرستان گلپایگان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت
- آیین برگزاری میزخدمت در فرمانداری شهرستان گلپایگان به مناسبت هفته دولت
- همه وزرا رای اعتماد مجلس را کسب کردند
- مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه پیام نور شهرستان گلپایگان
- برگزاری جلسه شورای ترافیک در فرمانداری شهرستان گلپایگان
- برگزاری گرامیداشت هفته دولت در فرمانداری شهرستان گلپایگان
- حرکت کاروان موکب متوسلین به حضرت مهدی(عج)شهرستان گلپایگان به کربلا
- تجلیل از خبرنگاران شهرستان گلپایگان
- صداقت ،صدق درگفتار ،نوشتار و امانتداری جزء اصول خبرنگاری است .
- تجلیل از خبرنگاران شهرستان گلپایگان
- پیامهای تبریک مسئولین شهرستان گلپایگان بمناسبت گرامیداشت هفته خبرنگار
- بسته اینترنت رایگان به خبرنگار ارائه می شود.
- برگزاری جلسه کارگروه کشاورزی درفرمانداری گلپایگان
- مراسم یومالله ۱۳ آبان در گلپایگان برگزار گردید.
- مانور زلزله و ایمنی در مدارس شهرستان گلپایگان برگزار شد.
- برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی نشاط محله در روستای رباط سرخ گلپایگان
- مراسم تجلیل از برگزار کنندگان جشنواره فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- مراسم گرامیداشت هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین در مسجد آخوند ملاحسین شهر گوگد
- کاروان اهالی بهشت ؛گلپایگان را عطرآگین میکند.
- غبارروبی و گلباران قبور مطهر شهدا
- آئین میهمانی لاله ها
- جشنواره و نمایشگاه فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- برگزاری جلسه شورای آموزش وپرورش وافتتاحیه چمن مصنوعی هنرستان شهید بهشتی شهرستان گلپایگان
- تکریم و معارفه شهردار گلپایگان
- پیام فرماندار شهرستان گلپایگان به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز
- مرگ دلخراش پدر و پسر گلپایگانی بر اثر اختلافات خانوادگی
- استقبال بی نظیرمردم شهید پرور گلپایگان از کاروان اهالی بهشت/شهیدگمنام
ضمن آرزوی توفیق برای جناب جمالی/از قرار معلوم درد ومشکل مردم ومنطقه(گلپایگان/خوانساروحومه) رایافته.خدایااو رادردرمان وحل مشکلات یاری کن.
ضمنانپذیرفتن دعوت بیان توسط داوطلبین نمایندگی جهت ارایه دیدگاه ومصاحبه چه معنایی دارد؟؟؟؟؟!!!! . (طرفداران کاندیداهافکر کنند)
جناب جمالی یکی از مشکلات اصلی مردم بعد معیشت بُعد فرهنگ با عنایت به سابقه فرهنگی منطقه است امید است با حمایت جنابعالی در هر لباس ومقامی از هنزمندان بویژه شاعران ونویسندگان موفق باشید./. ارادتمند رضافیروزی/گوگد
سلام
با تشکر از شما جهت مصابحه با کاندیدهای مجلس دهم و با سپاس از نامزدهای مردمی که حاصر شدند به مرم شهرشان احترام بگذارند مانند دکتر جمالی که مورد حمایت اکثریت مردم هستند. فردی انقلابی و بسار مردمی و مدیری ملی واقعا من تا به امروز سوابق اجرایی ایشان را نمی دانستنم امروز وقتی یک برگه کپی از تبلیغآت ایشان که گویا توسط طرفداران ایشان تکثیر شده بود دیدم بسیار تعجب کردم، دو مدیر مسولی و یک قائم مقامی سه روزنامه بزرگ کشور، ریاست دو فرهنگسرای بزرگ تهران، معاونت فرهنگی مناطق تهران، ریاست داشگاه علمی کاربردی شهرداری تهران و. . . . فردی با این همه سابقه مدیریت و تحصیلات عالی در چند حوزه (داشتن دو مدرک دکتری) واقعا فردی اصلح می باشند
سلام
چه خوب میشد بعد از انتخابات هم از روشها و راه کارها بخصوص در بعد کشاورزی مثلا یکپارچه سازی و در بعد مشکلات اشتغال جوانان و ایجاد فضاهای فرهنگی از وجود ایشون شهرستان بهرهمند میشد
کاش اکنون پس از انتخابات از راه کارهای ایشون و حضورشون در کشاورزی و صنعت و ایجاد فضاهای فرهنگی و تفریحی در شهرستان میشد بهره برد