امروز : پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۴/۱۰/۲۳
کد خبر : 42317
چاپ خبر :
از مهر ماه سال 95

طرح نظام نوین ترویج کشاورزی بصورت پایلوت در شهرستان گلپایگان اجرا خواهد شد

مدیر ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: به موجب این طرح زمینه‌ها، برنامه‌ها، تسهیلات و امکانات ارتقای بهره‌ وری و اصلاح الگوهای تولید و مصرف در بخش کشاورزی را در استان اصفهان فراهم و به مرحله اجرا در خواهیم آورد.

699586

به گزارش بیان نیوز،محمودرضا افلاکی عصر امروز در جلسه هماهنگی نظام نوین ترویج کشاورزی که با حضور نماینده ولی فقیه در شهرستان، فرماندار، اعضای شوراهای اسلامی و کشاورزان گلپایگان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی گلپایگان برگزار شد، اظهار داشت: طرح نظام نوین ترویج امسال از سوی شورای سیاست ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تصویب شد که 4 استان به عنوان پایلوت برای اجرای آزمایشی طرح نظام نوین ترویج کشاورزی انتخاب شده‌اند.

وی با بیان اینکه اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی از مهر ماه سال 95 در استان اصفهان و به صورت پایلوت در شهرستان گلپایگان اجرا خواهد شد عنوان کرد: به موجب این طرح زمینه‌ها، برنامه‌ها، تسهیلات و امکانات ارتقای بهره‌وری و اصلاح الگوهای تولید و مصرف در بخش کشاورزی را در استان اصفهان فراهم و به مرحله اجرا در خواهیم آورد.

وی ادامه داد: انتخاب هر شهرستان مستلزم ارائه راهکار به سازمان جهاد کشاورزی استان می باشد و دلیل انتخاب شهرستان گلپایگان برای اجرای این طرح ، تولید محصولات کشاورزی مانند گندم، جو و کلزاست.

مدیر ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه طرح نظام نوین ترویج یک طرح تکثیرگراست، تأکید کرد: این طرح در کل زمین‌های کشاورزی شهرستان گلپایگان که بالغ بر 20 هزار هکتار اراضی است، از طریق 188 کارشناس تازه استخدام ‌شده در بخش کشاورزی اجرایی می‌شود.

وی حفظ امنیت غذایی، حفظ منابع آب و خاک، استفاده بهینه از آب ، تولید محصول سالم و با کیفیت و ترغیب و ترویج زنجیره تولید را از مهم‌ترین اهداف این طرح عنوان کرد و ادامه داد: ساماندهی عرصه‌های کشاورزی، تولید پایدار و امنیت غذایی با پشتوانه اصلاح الگوی کشت از طریق بسترسازی و آموزش محقق خواهد شد.

افلاکی با بیان اینکه کشاورزان به عنوان ارکان اساسی در پیشبرد اجرای این طرح هستند، گفت: اعضای شوراها اسلامی در روستاها، تعاونی‌ها و نظام صنفی باید به صورت مداوم و مستمر آموزش‌های لازم را به کشاورزان ارائه دهند و با یک برنامه‌ریزی منظم در راستای رسیدن به تولید پایدار و حفظ منابع و محیط زیست تلاش کنند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطر نشان کرد: آموزش، زیرساخت همه فعالیت‌های کشاورزی است و با آموزش، کشاورز و دامپرور هیچگاه ضرر نخواهد کرد.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات