امروز : پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۴/۰۳/۱۱
کد خبر : 24877
چاپ خبر :
عادتی که از سر نفاق نمی‌افتد

اقدامات ضد ایرانی گروهک تروریستی منافقین علیه برنامه هسته‌ای

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان،کشورهای اروپایی و آمریکا در 12 سال گذشته همواره تلاش کرده‌اند ایران را از دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بازدارند و با تهدید و ارعاب‌های گوناگون کشورمان را از تلاش برای بومی کردن این فن‌آوری غرورآمیز منصرف کنند. ازاین‌رو برای وجاهت دادن به ادعاهای بی‌اساس خود باید اسنادی ارائه کنند تا بتواند اتهام‌هایی که علیه ایران می‌زنند را اثبات نمایند. ازاین‌روست که برای سندسازی به سراغ گروه‌های معاند جمهوری اسلامی ایران می‌روند و با استفاده از این گروه‌ها که بومی ایران هستند اما رفتاری منافقانه دارند، سعی می‌کنند افکار عمومی جهان را در جهت اهداف خود همسو سازند.

گروهک منافقین که همواره در طی سال‌های مختلف علیه کشورمان عمل کرده و حتی در این زمینه از همراهی با دشمن بعثی و صدام و اینک داعش علیه کشورمان مضایقه نکرده است، همواره به‌عنوان مزدور غرب برای اثبات ادعاهای واهی آنان فعالیت کرده و می‌کند.

این گروهک تروریستی هنوز رفتار منافقانه علیه کشورمان را ترک نکرده است و طبق عادت سعی دارد از راه‌های مختلف به کشورمان ضربه بزند. در این راستاست که دستورالعمل سیاسی منافقین برای خدشه در مذاکرات هسته‌ای ایران روی میز آمریکایی‌ها قرارگرفته است.

گروهک منافقین در این راستا با اعضای تندرو کنگره آمریکا ارتباط و همکاری دارد و تحت امر لابی مخالفان ایجاد توافق هسته‌ای در آمریکا فعالیت می‌کند.

اخیراً این گروهک طی ادعایی واهی مطرح کرده است که کارشناسانی از کره شمالی برای ساخت سلاح هسته‌ای با مقامات ایران ارتباط برقرار کرده‌اند.[1]

رویترز در این زمینه گزارش داد که اتهام زنی هسته‌ای تازه منافقین که تاکنون هیچ منبع مستقلی تأییدش نکرده در حالی منتشر می‌شود که نمایندگان ایران و گروه پنج بعلاوه یک سخت در تلاش‌اند تا پیش از ضرب‌الاجل دهم تیرماه درباره توافق جامع هسته‌ای به نتیجه برسند.

رویترز همچنین گروهک منافقین را دارای فعالیت متناقضی دانست که بر اساس یک دستورالعمل سیاسی‌کار می‌کند.

پروژه اتهام سازی علیه ایران توسط لابی اسرائیلی و منافقین

در دسامبر سال 2002 تلویزیون‌های آمریکایی با هماهنگی با گروهک منافقین از وجود سایت‌هایهسته‌ای با ماهیت نظامی در اراک و نطنز خبر دادند و ادعا کردند از آن‌ها استفاده نظامی می‌شود. ایران در همان زمان به‌منظور تکذیب ادعاهای بی‌اساس آن‌ها با ورود بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موافقت کرد. این مسئله که در اواخر سال 2002 رخ داد، در 21 فوریه 2003 با دیدار محمد البرادعی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران ادامه یافت و وی در این سفر موضع تهران در خصوص استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را شفاف‌سازی کرد.

“گارت پورت ” پژوهشگر برجسته آمریکایی چندی پیش در گفت‌وگو با روزنامه هاآرتص ادعا کرد:منافقین اسراییل را به مستندان جعلی در مورد پرونده هسته‌ای ایران مجهز کردند و پرونده ایراندارای ابعاد زیادی بوده و برنامه کاری سیاسی آن را اداره می‌کند.[2]

تأسیسات هسته‌ای تابا؛ پروژه دیگر متهم‌سازی ایران

البته این تنها ادعای منافقین نبود و این ادعا همواره از سوی منافقین به‌طور مداوم مطرح می‌شود. در آستانه بیستم فروردین‌ماه «روز ملی فناوری هسته‌ای» در سال 1390 بود که منافقین در شوی سیاسی جدید دوباره ادعاهای واهی دیگری را علیه برنامه هسته‌ای کشورمان مطرح کردند.

گروهک منافقین در اقدامی پیش‌دستانه تلاش کرد اخبار مربوط به افزایش توانمندی کشورمان در عرصه هسته‌ای را با ارائه اسناد جعلی و غیرواقعی مخدوش ساخته و رسانه‌های جهان را تحت‌الشعاع ادعاهای خود قرار دهد.

این گروهک که در آن زمان با توجه به رأی مجامع قضایی عراق تحت‌فشار نیروهای انتظامی این کشور برای اخراج از پادگان اشرف تحت‌فشار بود، تلاش کرد با برگزاری یک نشست خبری و طرح ادعاهای جدید علیه کشورمان، امکان حضور بیشتر در عراق را فراهم سازد؛ موضوعی که اتفاقاً با حمایت وزیر دفاع آمریکا نیز همراه شد. گیتس در این خصوص گفت: درگیری‌های ارتش عراق با مخالفان ایرانی، وی را بسیار نگران کرده است و بغداد باید در این زمینه خویشتن‌داری کند.

منافقین در یک کنفرانس مطبوعاتی خود که فردی به نام جعفرزاده آن را اداره می‌کرد، ادعا کردند که مجتمعی به نام تابا را کشف کرده‌اند که در آن، ایران از سال 2006 به تولید قطعات سانتریفیوژ برای استفاده در برنامه هسته‌ای کشور مشغول بوده است.

به گفته آن‌ها این مجتمع از سال 2006 تابه‌حال بیش از 100 هزار قطعه تولید کرده است.

با توجه به اینکه نفس ساخت قطعات مربوط به سانتریفیوژ نمی‌توانست مستمسکی برای هجمه مجدد غرب علیه فعالیت هسته‌ای کشورمان محسوب شود، منافقین از تسلط وزارت دفاع بر این مجتمع خبر دادند تا شاید رسانه‌های غربی توجهی به این ادعاها کنند.

این عضو گروهک منافقین همچنین در پایان سخنان خود اعلام کرد که اطلاعات خود را در مورد مجتمع تابا در اختیار آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داده است؛ هرچند اشاره‌ای به این مسئله نکرد که ادعاهای قبلی آن‌ها درباره فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان با چه واکنشی از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مواجه شده است.[3]

ایران در دماوند سایت هسته‌ای می‌سازد!

این سندسازی‌ها و اتهام زنی‌ها بازهم ادامه یافت. چنانچه در تیرماه سال 92 این گروهک تروریستی در ادعایی جدید مدعی شد ایران در حال ساخت سایت جدید هسته‌ای در ارتفاعات دماوند است.

این خبر بلافاصله مورد استقبال رسانه‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت و با انتشار جزئیات بیشتر و باهدف فضاسازی در آستانه روی کار آمدن دولت یازدهم، پوشش داده شد. این اتهام جدید منافقین به‌سرعت در خبرگزاری‌های غربی نظیر رویترز، خبرگزاری فرانسه و آسوشیتدپرس نیز به سوژه‌ای برای پروپاگاندا بر ضد برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تبدیل شد.

گروهک تروریستی منافقین که مدعی کشف این سایت زیرزمینی در حال ساخت بود در این زمینه ادعا کرد اطلاعات دقیقی در دست دارد، همانند گذشته هیچ سندی در اثبات ادعای خود منتشر نکرد.

این گروهک در اطلاعیه خود مدعی شد که ایران در منطقه‌ای کوهستانی در 10 کیلومتری شهر دماوند، تونل‌هایی حفر کرده است و ساخت سایت جدید هسته‌ای را از سال 2006 آغاز کرده و تقریباً رو به اتمام است.

منافقین برای اثبات ادعای خود تصاویر ماهواره‌ای نامفهومی را نیز منتشر کردند که حتی رسانه‌های اسرائیلی نیز از انتشار این تصاویر به دلیل جعلی بودن آن‌ها خودداری و آن‌ها را غیرقابل استناد ذکر کردند.[4]

دست پنهان منافقین در ترور دانشمندان هسته‌ای

بزرگ‌ترین کار ویژه منافقین در خصوص پرونده هسته‌ای شایعه‌پراکنی و خبرسازی با همکاری سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و اسرائیل بود همچنین این سازمان تروریستی نقش اهرم اجرایی ترور چهار دانشمند هسته‌ای کشورمان را بر عهده داشته است تا جایی که دو مقام ارشد دولتی آمریکا در بهمن‌ماه سال 90 دست داشتن منافقین در این عملیات را تأیید کرده و یکی از آن‌ها به شبکه ان بی سی گفته است تمام پیش‌فرض‌های قبلی درباره نقش این سازمان در ترورها درست است.[5]

بر همین اساس راشاتودی به قلم شیگولفین نوشت: کارشناسان به‌ویژه از مسئولیت مستقیم گروهک تروریستی منافقین در ترور تعدادی از دانشمندان هسته‌ای ایران می‌گویند و بر آن تأکیددارند، ضمن اینکه به‌کارگیری اعضای این گروه توسط سازمان سیا در داخل عراق، دشمنی برخی از رهبران شیعی عراقی را نسبت به این سازمان برانگیخته است.[6]

جنون ناشی از شکست‌های پیاپی در عرصه‌های اطلاعاتی، سیاسی و نظامی منافقین را وادار کرده است که تا برای تأمین منافع آمریکا در منطقه از هیچ اقدامی فروگذار نکنند و ازاین‌روست که همکاری گسترده‌ای میان منافقین و اسرائیل انجام می‌پذیرد تا در روند مذاکرات هسته‌ای کشورمان خلل ایجاد کنند. البته این موارد چشمه‌ای از کارشکنی‌ها و اعمال منافقانه تروریست‌های منافقین بوده است که البته خود به‌خوبی ماهیت این گروهک را نشان می‌دهد.

منبع:مشرق

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات