این سبزی خوش طعم و شیرین کالری بسیار کمی دارد و به صورت آبپز و به تنهایی، یک دسر خوشمزه است اما نهایت استفادهای که معمولا ما ایرانیها از آن میکنیم، در تزئین غذا یا نهایتا تهیه دسر ماست و لبو است.
لبو را حلقه حلقه کنید خشک کنید روی بخاری یا شوفاژ بعد پودرش کنید مثل زعفران دم کنید برای رنگ غذا یا دسر.
آب لبو را درقالب یخ بریزید هر وقت لازم داشتید یک حبه رااز فریزر دراورید برای تزیین پلو، رنگ دسر،رنگ فرنی، حتی رنگ مربا به، اگر رنگ نداشت زیرا آب لبو بهترین درمان کم خونی است.
آب لبو یکی از راه های طبیعیه درمان پوکی استخوان است.
خوردن یک لیوان آب لبو در صبح و شب در درمان فشار خون بالا موثر است.
یکی از راه های درمان کبد چرب نوشیدن آب لبو است.
خوردن آب لبو از ابتلا به فراموشی و آلزایمر در سنین بالا جلوگیری می کند.
آب لبو در درمان سرطان خون،موثر است.
سلام.
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید و منبع علمی و قابل اعتماد رو مثل بقیه ی مطالبتون درج کنید.با تشکر