امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۶/۱۰/۱۶
کد خبر : 109200
چاپ خبر :
پزشکیان:

شکست طرح تحول سلامت به وضوح دیده می‌شود/ طرح سلامت با هزینه‌کرد و ارائه خدمت سنخیتی ندارد

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه وزارت بهداشت با روند پیش‌گرفته طرح تحول سلامت و برنامه‌های خود با شکست روبه‌رو می‌شود، گفت: از پنج سال گذشته مدام تذکر داده‌ام که سرانجام این راه با شکست و مشکل مواجه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بیان؛ مسعود پزشکیان در رابطه با حذف 160 قلم دارو از تحت‌پوششی بیمه اظهار کرد: اطلاعی از این موضوع ندارم ولی با طرح تحول سلامت وزارت بهداشت چنین مسائلی محتمل بود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت با روند پیش‌گرفته طرح تحول سلامت و برنامه‌های خود با شکست روبه رو می‌شود، افزود: از پنج سال گذشته مدام تذکر داده‌ام که سرانجام این راه با شکست و مشکل روبه رو خواهد بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه در هر کاری ابتدا باید میزان پول و داشته خود را ببینیم و سپس به همان میزان سرویس و خدمت‌رسانی کنیم، گفت: قطعاً باید میزان پول و داشته با میزان خدمت‌رسانی و برنامه عرضه خدمت تطابق داشته باشد.

وی اذعان داشت: اگر یک خدمت را عرضه کنیم که پولش را نداریم قطعاً نتیجه همراه با مشکل خواهیم داشت به طوریکه الان نیز با همان مشکل روبه رو هستیم.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ابراز کرد: وزارت بهداشت و درمان خدمت را بدون شناخت پول در جیب ارائه داده که به‌تبع آن بعد از گذشت یک مدت به شرکت دارویی، پزشک، پرستار، کارکنان و بازار بدهکار می‌شود.

وی افزود: مشکل دیگر این است که یک کار را انجام داده و سرمایه، هزینه و وقت صرف آن می‌کنیم و زمانی که با مشکل روبه‌رو می‌شویم اقدام به از بین بردن آن می‌شود.

پزشکیان متذکر شد: اگر به اندازه پول و جیبمان توقع ایجاد کنیم و به همان اندازه خدمت‌رسانی انجام دهیم و با مردم ارتباط داشته باشیم، دیگر به این مرحله نخواهیم رسید که به یکباره 160 قلم از داروها از تحت‌پوششی قرار گیری بیمه خارج شود.

وی با تاکید به اینکه ابتدا باید به اندازه جیب نگاه کرد و سپس بگوییم این میزان دارو برای یک تعداد جمعیت و بیماری‌های مشخص عرضه می‌شود، تصریح کرد: با این روش می‌توان مشکلات را حل کرد زیرا اگر به اندازه پول جیبمان دارو عرضه شود، قطعاً هیچ وقت حذف دارو از بیمه نخواهد داشت.

نایب رئیس مجلس اضافه کرد: الان مشکل این است که میزان پول در جیب را ندیده ولی ارائه خدمت می‌کنیم که بعد از مدتی تازه متوجه خواهیم شد روش پیش گرفته غلط بوده و باید به نحو دیگری انجام می‌گرفت.

وی تصریح کرد: مسائلی از قبیل انجام روش‌های اشتباه بدون شناخت از میزان پول در جیب باعث می‌شود که مردم، کارکنان، پزشکان، پرستار، داروساز و سایر ناراضی شوند.

پزشکیان ادامه داد: با این مشکلات فرد نسخه به دست وقتی به داروخانه مراجعه می‌کند ولی دارویی نمی‌گیرد و به‌تبع آن کارخانه‌های داروساز نیز متضرر می‌شوند، باعث ناراحتی و مشکلاتی می‌شود در حالیکه اصلاً نیازی به این نبود که چنین کارهایی را از اول انجام دهیم.

منبع: فارس

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات