امروز : سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴

تاریخ خبر : ۰۴/۰۱/۱۰
کد خبر : 127065
چاپ خبر :

تداوم رنگ‌آمیزی جداول شهر گلپایگان در سال جدید

شهردار گلپایگان از تداوم رنگ‌آمیزی جداول در معابر شهری خبر داد و تأکید کرد: این اقدام در راستای بهبود زیبایی بصری شهر و ارتقای ایمنی معابر انجام می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری بیان گلپایگان:احسان مهاجری با اعلام این خبر گفت: رنگ‌آمیزی جداول مسیرهای اصلی از اسفندماه سال گذشته و در قالب طرح استقبال از بهار آغاز شده بود و در سال جدید نیز این فرآیند ادامه دارد، در این طرح از رنگ‌ جدید سبزآبی استفاده شده که مطابق با جدول رنگ شهر گلپایگان(استخراج شده براساس آثار تاریخی-هنری) است.

وی افزود: رنگ‌آمیزی المان‌های شهری، تابلوها، پایه‌ چراغ‌ها پیش از عید و در چارچوب طرح استقبال از بهار انجام شده بود، و در حال حاضر، تمرکز عملیات رنگ‌آمیزی صرفاً بر جداول معابر شهری است.

وی ضمن اشاره به اهمیت این اقدام برای افزایش خوانایی مسیرها و بهبود سیمای شهری، خاطرنشان کرد: این عملیات به‌صورت مستمر در سطح شهر اجرا می‌شود و تحت نظارت دقیق مناطق مختلف شهرداری قرار دارد. گفتنی است شست و شو و پاکسازی جداول در طول سال نیز اجرا می گردد.

خبرنگار :مهدیه نوبخت

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات