نقش سپاه قدس و سرلشکر سلیمانی در ارتقای امنیت عراق ستودنی است
به گزارش خبرگزاری بیان،جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (شنبه 29 مهر) با حضور اکثریت اعضا تشکیل شد و در ابتدای این جلسه آیتالله هاشمیشاهرودی رفع فتنه استکبار در جداسازی عراق و خنثی شدن توطئه بدون خونریزی، درگیری، منازعه و با کمترین هزینه را مایه امیدواری و نقش جمهوری اسلامی به ویژه سپاه قدس و سردار قاسم سلیمانی را در ارتقای امنیت عراق ستودنی دانست.
وی به خدمات جمهوری اسلامی ایران در مقابله با گروهک تروریستی داعش و نقش ایران در افزایش امنیت عراق اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ، پشتوانهای قابل اتکا برای ملت و دولت عراق به حساب میآید و حکومت مرکزی عراق به جمهوری اسلامی ایران اعتماد وافی دارد؛ چنان که در طی سالهای گذشته، حمایتهای کشورمان، ضریب امنیت عراق را به طرز چشمگیری افزایش داده و موجبات آرامش و رضایت خاطر ملت عراق را فراهم آورده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران نباید تنها به حل مشکلات امنیتی عراق اکتفا کند، افزود: در کنار مسئله امنیت، نباید از مقوله اقتصاد و همکاریهای دو کشور ایران و عراق در این زمینه غفلت کرد.
آیتالله هاشمیشاهرودی با تاکید براینکه نقش جمهوری اسلامی ایران در سازندگی و آبادانی شهرهای عراق، اهمیتی ویژه دارد، اضافه کرد: اتخاذ سیاست اقتصادی و برنامهریزی مستقل برای افزایش روابط اقتصادی ایران و عراق از موضوعات مهمی است که باید در دستور کار دستگاههای ذیربط قرار گیرد تا سهم ایران از بازار عراق افزایش یابد و به روند سازندگی در عراق نیز بیش از پیش کمک شود.
در ادامه این جلسه، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به مأموریت دو کمیسیون اقتصادی و زیربنایی مجمع برای حل مشکلات نظام بانکی و کمآبی در مناطقی از کشور، دستور جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام را «ضوابط انتخاب هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت بر حُسن اجرای سیاستهای کلی نظام» عنوان کرد.
وی با اشاره به پیوست حکم مقام معظم رهبری افزود: مطابق این پیوست، وظایف صحن مجمع در امر نظارت به جمع برگزیدهای از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام انتقال یافته که انتخاب این جمع به عهده اعضای مجمع است.
در ادامه جلسه، ضوابط انتخاب هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاستهای کلی به تصویب رسید.
مطابق این ضوابط، هیئت عالی نظارت با 25 عضو تشکیل میگردد که رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، رؤسای قوای سهگانه و 20 نفر از سایر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به انتخاب مجمع، عضو هیئت عالی نظارت خواهند بود. همچنین معاونان اول قوای سهگانه، وزرا یا رؤسای دستگاههای مربوطه در دولت و قوه قضائیه و رؤسای کمیسیونهای ذیربط در مجلس شورای اسلامی بدون حق رأی در جلسات هیئت عالی نظارت شرکت خواهند کرد. علاوه بر 25 عضو هیئت عالی نظارت که دارای حق رأی هستند، سایر اعضای مجمع نیز میتوانند بدون حق رأی در جلسات هیئت عالی نظارت شرکت کنند.
منبع: تسنیم