آتش به اختیار یعنی پایت را از روی ترمز بردار
به گزارش خبرگزاری بیان، آتش به اختیار یک فراخوان است و مفهومش آن است که پایت را از روی ترمز بردار و حرکت کن، اما به کجا؟ نقشه راه پیشروی است و به قول مرحوم حمید سبزواری «وادی پر از فرعونیان و قبطیان است، موسی جلودار است و نیل اندر میان است» در این میان، ایستادن یعنی عرصه را از دست دادن و میدان را به دشمن سپردن.
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان که شب هفتم محرم در جمع عزاداران هیئت انصارالحسین(ع) شهرستان قرچک حضور یافته بود، گفت؛ عصر عاشورا در حالی که از حیات ظاهری و این جهانی مولای مظلوم ما ساعتی بیشتر باقی نمانده بود و یاران و فرزندانش همه به شهادت رسیده بودند، آن بزرگوار هنوز هم ندای هل من ناصر ینصرنی بر لب داشت و شیطان و حرامیان گیج شده بودند که حسین بن علی(ع) چه کسی را به یاری میطلبد؟ یارانش که همه به خون غلتیدهاند و در آن سوی میدان، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستادهاند، پس حسین(ع) روی سخن با که دارد و در آن صحرای داغ و تبدار کدام لبیک را انتظار میکشد؟ شیطان از صحرای «منا» خبر داشت و دیده بود که ذبح اسماعیل با فدیناه بزبح عظیم خاتمه یافته بود. اما اینجا در کربلا، اسماعیلها به خون غلتیدهاند و از ذبح عظیم خبری نبوده است ولی فرزند پیامبر خدا(ص) همچنان ندای هل من ناصر بر زبان دارد. شیطان نمیدانست که کربلا آغاز راه است و عاشورا، شروع ماجرا. نمیدانست که ندای عصر عاشورای مولای مظلوم ما در گوش زمان میپیچد و از دالان قرنها عبور میکند و در عصر خمینی به گوش کربلاییهای ایران میرسد که در عاشورای سال 61 هجری به کربلا نرسیده بودند. فرزند رسول خدا(ص) در آن عصر غمزده و خون گرفته، عاشورائیان عصر خمینی را به یاری میطلبید، شهید حججیها، همدانیها، همتها، باکریها، کاظمیها، شهریاریها و دهها هزار شهید دیگری که ندای او را به گوش جان شنیدند و در رکاب خمینی و خامنهای سقف ظلمانی نظام سلطه را شکافتند و طرحی نو درانداختند.
مدیرمسئول کیهان با اشاره به اینکه؛ کربلا یک منطق است و نه یک منطقه و انقلاب اسلامی ما همسایه دیوار به دیوار عاشورای حسینی(ع) است، گفت؛ در یکی از جلسات مناظره، طرف مقابل میگفت؛ چرا عزاداری حسین(ع) را سیاسی میکنید؟ که گفته شد؛ مگر امام حسین(ع) در سانحه رانندگی و یا در حوادث طبیعی نظیر سیل و زلزله کشته شده است؟! این دیدگاه انحرافی که امروزه از سوی جریان موسوم به شیعه انگلیسی ترویج میشود در پی از کار انداختن موتور محرکه اسلام و انقلاب و تبدیل آن به یک لقمه راحت و بیدردسر برای بلعیده شدن از سوی آمریکا و متحدانش است. شریعتمداری گفت؛ این جماعت برخلاف آنچه که ادعا میکنند، یک جریان سیاسی و آنهم از نوع وابسته و استعماری آن هستند.
وی افزود؛ اینکه امام راحلمان میفرمایند محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است علاوه بر ابعاد ملکوتی آن، به این علت است که در مراسم عزاداری سیدالشهداء علیهالسلام، آرمانها و اهداف آن بزرگوار بازخوانی میشود و از گزند تحریف در امان میماند. این فرمول برای پیشگیری از تحریف و مقابله با وارونهنمایی معیارهای انقلاب نیز باید بهکار گرفته شود که فراخوان «آتش به اختیار» یکی از مصادیق آن است. یعنی برادر! خواهر! انقلابی باش، پایت را از روی ترمز بردار و آموزههای انقلاب و نظام را با جدیت مطالبه کن و به حریف تحریفگر اجازه میدانداری نده و در مقابل تهدید و ناسزا میدان را خالی نکن!
مدیر مسئول کیهان در بخش دیگری از سخنان خود گفت؛ طرح جدی و پیوسته مطالبات نه فقط از سوء استفاده بدخواهان جلوگیری میکند، بلکه میتواند برای دستاندرکاران نیز گرهگشا باشد و اظهار داشت؛ به عنوان مثال، معضل بیکاری با جلوگیری از واردات بیرویه و غیر ضروری و مقابله جدی با قاچاق کالا قابل حل است ولی هنگامی که به این عرصه وارد میشوید، دستهای آلوده دلالان و سرمایهدارانی را میبینید که با همه توان مانع میشوند. در این حالت افشای این دستهای پشت پرده یکی از مصادیق آتش به اختیار است و یا در حالی که بسیاری از کارخانهها و مراکز تولید تعطیل شده و کارکنان آنها به خیل بیکاران افزوده شدهاند، میزان معوقات بانکی به 105 هزار میلیارد تومان رسیده است. این مبلغ کلان در اختیار تعدادی محدود است که در بازار سیاه بهکار گرفته میشود. با این مبلغ کلان میتوان چرخ کارخانهها و مراکز تولید را به گردش درآورد.
شریعتمداری گفت؛ کلاه گشاد برجام را با تهدید به سایه جنگ بر سرمان گذاشتند و حال آن که دشمن یک بار در جریان جنگ تحمیلی، گزینه نظامی را بهکار گرفته و ناکام بیرون آمده است، وی ادامه داد؛ نتیجه برجام باید در یک کلمه لغو تحریمها باشد که وعده آن را داده بودند ولی نه فقط تحریمها لغو و یا حتی تعلیق هم نشده است، بلکه هرازچندگاه تحریمهای جدیدی نیز به آن افزودهاند و حال آن که در این فاجعه بسیاری از امکانات و ظرفیتهای 4 ساله نظام دود شده و به هوا رفته است. و هنگامی که میپرسید مگر قرار نبود برجام فتحالفتوح و معجزه قرن باشد و آب خوردن مردم هم به آن وابسته باشد؟ تنها پاسخی که میدهند این است که چه جایگزینی برای برجام دارید؟ که باید گفت؛ شما چه دستاوردی از برجام داشتهاید؟ مگر همین که دستاورد برجام در مقابل آنهمه امتیازاتی که دادهایم، تقریباً هیچ بوده است بهترین دلیل برای تغییر مسیر نیست؟
شریعتمداری در پاسخ به سؤالی درباره رفراندوم کردستان عراق گفت؛ اگر نتیجه این رفراندوم تشکیل دولت مستقل کردستان عراق بود و بحران و آشوب به دنبال نداشت هرگز آمریکا و اسرائیل از آن حمایت نمیکردند. آنها فتنه کردستان عراق را به عنوان جایگزین داعش و با هدف ایجاد یک بحران و آشوب دامنهدار در منطقه دنبال میکنند. مدیر مسئول کیهان افزود؛ اگر دقت کنید به وضوح میبینید که حامیان آشکار و پنهان رفراندوم در کردستان عراق همان حامیان آشکار و پنهان داعش هستند. آمریکا ضمن آن که اصلیترین حامی داعش و سازنده آن بود تظاهر میکرد که با آنها در حال جنگ است و اسرائیل رسماً از داعش حمایت میکرد، امروز هم رژیم صهیونیستی آشکارا از رفراندوم حمایت میکند و شواهد و اسناد نشان میدهد که آمریکا پشت صحنه این توطئه است.
منبع: فارس