پخت و پز حزب منحله مشارکت برای روحانی و جهانگیری در مناظره دوم/ برای حملات رئیسی آماده باشید/ روحانی از قالیباف عذرخواهی کند
به گزارش خبرگزاری بیان پس از مناظره نخست نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمعه گذشته، حزب منحله مشارکت به دلیل عملکرد ضعیف حسن روحانی و اسحاق جهانگیری در مناظره اول یک استراتژی را برای حضور این دو نامزد در مناظره دوم تدوین کرده و در اختیار آنان قرار داده تا این دو نامزد انتخابات بتوانند در مناظره دوم در برابر رقبای اصلی خود یعنی قالیباف و رئیسی عملکرد بهتری نسبت به مناظره اول داشته باشند.
کلیات متن این استراتژی به شرح ذیل است:
هدف رقیب عصبانیکردن آقای روحانی بود که موفق شدند و روحانی عصبانی شد.
برداشت از مناظره اول این است که آقای روحانی متکبرانه برخورد کرده بنابراین باید روحانی این حالت را از خودش دور کند. (بالا نگرفتن شماره به چشم آمد)
روحانی باید در نگاهش بشاش باشد، حد جدی بودن ایشان بالاست.
برای آخر شدن رقیب در قرعهها استراتژی تعریف شود، استراتژی وابسته به آخر بودن خودشان یا رقیب بسته به حمله یا آرامکردن فضا تعریف شود.
آقای روحانی در جایی از مناظره به قالیباف بگوید من یک عذرخواهی بابت چهار سال پیش به ایشان بدهکارم که دو موضوع سرهنگ نیستم و گاز انبری را گفتم احساس میکنم به ایشان برخورده است. بحث من اخلاقی نبود، سیاسی بود. نباید از هم کینه به دل بگیریم.
در ادامه این متن آمده است: مورد بالا را اسحاق جهانگیری هم میتواند بگوید که آقای روحانی بابت 4 سال پیش که گفتن من سرهنگ نیستم یا گازانبری، یک عذرخواهی به آقای قالیباف بدهکار است.
انگ اتخاذ استراتژی سرزمین سوخته را به قالیباف بزنند. در مناظره باید از موضع بالا و پدرانه گفته شود که آقای قالیباف نظامی است و اعتقاد به استراتژی سرزمین سوخته دارد.
در این متن عنوان شده است که در مناظره اول به قالیباف فرصت دادند که در زمان استراحت بیرون برود و مشورت بگیرد و آن کاغذ را با خودش به داخل بیاورد، این اشتباه استراتژیک روحانی بود. نباید تکرار شود، تکرار میکنیم نباید تکرار شود.
پدیده شاندیز در مشهد حساسیت جدی دارد. چهار پنج هزار خانواده درگیر آن هستند. یک جایی یکی از آقایان در این مورد حرف بزند و اطمینان بدهد که پولتان هدر نمیرود و وعده حل آن را در آینده بدهد.
در این متن ادامه داده شده است: ناکارآمدی و قانونگریزی طرف مقابل پررنگ شود، وارد 4 درصد و 96درصد نشود چون شعار آنها جا میافتد. بینام بردن از 4/96 به دو قطبی کردن خطرناک جامعه هشدار دهند و بگوید نمیشود همه چیز را اقتصادی دید.
سعی کنید ادعای جنگلکاری اطراف تهران و 300 کیلومتر مترو تهران را ادعای بی اساس مطرح کنید.
در این متن آمده است: آمارها و وعدههای رقیب را غیرکارشناسی دانسته و به آن حمله کنید.
1. هر دو بگویند ما معتقد به کار کارشناسی و استفاده از نیروهای توانمند و مشاوره هستیم. ما هیچ برنامه و پروژه ای را بدون مشاوره و کار علمی انجام نمیدهیم. روحانی بگوید من افتخار میکنم که آقای جهانگیری در این چهار سال همراه من بودند و از توانشان استفاده کردهام دیگر اعضای دولت ما همه مثل آقای جهانگیری هستند. برای اداره کشور تواناییهای همین آقای جهانگیری کافیست. دولت ما معلوم است که اصلاحاتی در آن صورت میگیرد در دور دوم.
2. ادعا شود تیم شما از کمبود کار کارشناسی در رنج هستند. برای همین بعضی از حرفها و آمارهای غیر واقعی را مطرح میکنند.
3. جمله امان از بیتجربگی را بگوید. روحانی بگوید که ما فرماندهی جنگ خودسرها را هم دیدهایم، تا روحیه قالیباف تضعیف شود.
عذرخواهی کردن و پذیرفتن اشتباه:
دائم تکرار اینکه ما زبانمان در عذرخواهی الکن نیست: من بارها گفتهام و دوباره میگویم که زبانمان در عذر خواهی الکن نیست هر جا که ببینم اشتباه کردهام ، عذر خواهی میکنم و اصلاح میکنم.
در این متن به روحانی و جهانگیری توصیه شده است: انگ ابن الوقت نباشیم را به قالیباف بزنید و با تاکیدهای تکراری از افتخارات و قولها بگویید.
در این متن در رابطه با کاندیدای دیگر حجتالاسلام ابراهیم رئیسی نیز آمده است: رئیسی این بار برای حمله می آید چون نمی خواهد عقب بیفتد. مقابله با تیپ فراجناحی رئیسی باید به این صورت باشد که یکی از او بپرسد یکی از همکارانت که در جناح مقابل بوده نام ببرید. رئیسی به موضع ضعف میافتد و شروع به جواب دادن میکند.
در این متن خطاب به روحانی و جهانگیری تاکید شده است: اسم مسکن مهر را نیاورید، بحث بیتجربگی آقای رئیسی را مطرح بکنند. چون سابقه اجرایی ندارد نمیداند چطور باید مدیران را انتخاب بکند.
در ادامه این متن عنوان شده است که آقای روحانی و جهانگیری استراتژی ترس مردم از آینده را رواج دهند به طوریکه باید بگویند مردم میخواهید صبح از خواب بیدار شوید و ببینید قیمتها نسبت به دیروز دو برابر شده است؟ ما تلاش کردیم گرانی را برداریم.
در این متن در رابطه با سفرها و مراسم رئیس جمهور نیز آمده است: اشتباه بزرگ را آقای ربیعی کرد که آقای روحانی را به جمع کارگرها برد. کارگرها در هر شرایطی اعتراض میکنند. در جلسات جمعی که مدعی دولت هستند آقای روحانی نباید حضور پیدا کنند. جمع معلمها، پرستارها و… نباید به صورت رسمی برود. چون از دولت انتظاراتی دارند که برآورده نشده است طبیعی هم هست کافی است یک نفر اعتراض بکند تا فضا بهم بریزد و سفرهای استانی چند شهر کافی است، ایلام و لرستان نباید برود چون اقدامات مناسب نبوده است.
منبع: فارس