راهاندازی ۴ خط تولید تجهیزات راهبردی دفاعی در سال ۹۶/ یگانهای زرهی و ضدزره نزاجا به تیپهای هجومی تغییر یافتند
به گزارش خبرگزاری بیان، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز چهارشنبه در نشست خبری سال 96 را سالی سرشار از امنیت و آرامش دانست و اظهار داشت: چون چراغ راه ما ارشادات فرمانده کل قوا است این سال مقطع گشایش افقهای جدیدی برای نیروی زمینی خواهد بود.
وی با بیان اینکه “ما برای ساماندهی یک حرکت جهادی در رکاب مقام معظم رهبری در سال 96 از 3 سند بالادستی که مجموعه ارشادات فرماندهی کل قواست برخوردار هستیم”، گفت: در این سال اقداماتی را تنظیم کردهایم که مهمترین آنها اجرای فرمایشات نوروزی مقام معظم رهبری با محوریت شعار سال است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: در سال 96 چهار خط تولید انواع قطعات و تجهیزات راهبردی دفاعی را راهاندازی خواهیم کرد که یک گام بزرگ و انقلابی خواهد بود تا بتوانیم در ابعاد مختلف پاسخگوی انواع تجهیزات بومی باشیم.
امیر حیدری ادامه داد: این خط تولیدها شامل راهاندازی خط تولید ساخت قطعات تانک و نفربر در کارخانجات تانکسازی مسجدسلیمان، راهاندازی خط تولید در کارخانجات نصر و فتح اصفهان در زمینه تولید تجهیزات زرهی، تولید قطعات بالگردی در صنایع یاعلی اصفهان و همچنین راهاندازی خط تولید قطعات خودروهایی که در چرخه تولید هستند در اصفهان و راهاندازی دو خط تولید دیگر در تهران با مشارکت بخش خصوصی برای تأمین قطعات تریلرهای نزاجا.
وی با بیان اینکه یکی از ابزارهای تقویت بازدارندگی و حفظ شرایط سریع مقابله با دشمن، دارا بودن یگانهای چابک و پرتحرک و اشراف اطلاعاتی است، خاطرنشان کرد: در این زمینه برنامه بازطراحی ساختار نیروی زمینی ارتش مبتنی بر تحرک و کارآمدی یگانها را تنظیم کردهایم که در 5 مؤلفه تعریف شده و به استحضار فرمانده کل قوا هم رسیده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در این زمینه تعدادی از تیپهای نزاجا به تیپهای متحرک و نجومی تبدیل شدهاند تا بتوان در کوتاهترین زمان ممکن در صحنه تهدید حاضر شد و به آن پاسخ داد. همچنین ساختار یگانهای زرهی و ضدزره هم به تیپهای هجومی زرهی و ضدزره تغییر پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته تیپهای واکنش سریع بهوجود آمد و بخشی از آن را هم در سال 96 بهوجود خواهیم آورد.
امیر حیدری اظهار داشت: با توجه به اینکه امروزه استفاده از پهپاد یکی از ضرورتهای نیروهای مسلح است ما در یگان نیروی زمینی ارتش گروه پهپادی را بهوجود آوردهایم و قصد داریم در سال جاری این گروه را مجهز به انواع تاکتیکهای یگانهای پهپادی پیشرفته برای حضور در صحنه عملیات در شب با برد بلند و طول مدت عملیاتی مورد نیاز یگانهای ارتش در بیاوریم تا بتواند در گستره کشور حضور داشته باشد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به مطالعه تهدیدات در سطح نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: سعی میکنیم با مطالعه تهدیدات آنهایی را که بومی هستند احصاء کرده و نیازهای عملیاتی نزاجا را بر آن اساس تعریف کنیم.
وی با اشاره به انجام رزمایش در سال جاری توسط نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: سعی میکنیم در رزمایشهایی که در سال جاری اجرا خواهیم کرد تاکتیکهای جدیدی را خلق کرده و از استفاده از تاکتیکهای گذشته بپرهیزیم. ما در سال جاری دو گونه رزمایش خواهیم داشت؛ یک نوع رزمایشهای تخصصی که در آن یک رسته خاص حضور خواهد داشت و یک نوع هم رزمایشهای چندرستهای که در آن تخصصهای مختلف با هم همکاری خواهند کرد.
امیر حیدری با اشاره به برنامههای 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: برگزاری صبحگاه مشترک توسط نیروهای 4گانه ارتش در پنجشنبه هفته جاری، رونمایی از بخشی از دستاوردهای جدید نزاجا، بازدید از خبرگزاری فارس و حضور اصحاب رسانه در پادگانها و همچنین چهارشنبه هفته آینده دیدار با وابستگان نظامی خارجی حاضر در ایران در دانشگاه افسری امام علی(ع) از جمله این برنامههاست. همچنین بنده بهعنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه در تهران سخنرانی خواهم کرد و مراسم رژه نیروهای ارتش هم در روز سهشنبه 29 فروردین مقابل مرقد حضرت امام(ره) اجرا خواهد شد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش ابراز کرد: با توجه به اینکه تهدیدات را رصد میکنیم در حال طراحی و تولید تجهیزاتی هستیم که بتوانند جوابگوی نیازمندی ارتش باشد. نزاجا در سال 96 از انواع تجهیزات و تسلیحاتی که بومی هستند در 3 بخش سلاحهای زمینی مخصوصاً سلاحهای تکتیرانداز، تجهیزاتی که در بحث سد و موانع به کار میآیند رونمایی خواهد کرد و در زمینه ارتقاء، تحرک و کارآمدی هم دو دستاورد مهم خواهیم داشت.
وی درباره برنامه معیشتی کارکنان نزاجا هم گفت: در سال 96، 14 برنامه معیشتی را برنامهریزی کردیم و جهت اجرا به یگانهای نیروی زمینی ابلاغ شده است.
امیر حیدری با بیان اینکه “ما یگانهای واکنش سریع را مطابق تجاربی که از رصد اتفاقات کشورهای اطراف داریم تشکیل دادهایم” اظهار داشت: ما معتقدیم روش جنگیدن در آینده متفاوت خواهد بود و برای پاسخگویی به تهدیدات در کوتاهترین زمان ممکن این یگانها تشکیل شدهاند. این یگانها متشکل از کارکنانی هستند که انواع آموزشها شامل چتربازی، چریک و ضدچریک، کوهستان، تکاور و کماندو را طی کرده و آمادگی اجرای مأموریت در شرایط مختلف اقلیمی را دارند حتی آموزش زبانهای خارجی را هم دیدهاند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان با اشاره به بحث خروج پادگانهای نیروی زمینی از داخل شهرها تصریح کرد: ما برای این موضوع در تهران و سایر شهرها برنامههایی داریم اما در شهر تهران نمیشود زمان مشخصی برای آن اعلام کرد ولی آماده هستیم با همکاری مسئولین شهری این پادگانها را از تهران خارج کنیم.
منبع: تسنیم
کد خبر : 96366 و در روز چهارشنبه 23 فروردین 1396 ساعت ۱۳:۰۹:۰۲