وقتی گردشگران خارجی از کباب خوردن خسته می شوند!
به گزارش خبرگزاری بیان مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه بیش از ۲۵۰۰ نوع غذا در ایران شناخته شده است گفت: یکی از دلایل بازگشت گردشگران به مقصد گردشگری قبلی غذای آن مناطق است.
محسن رنجبر امشب در مراسم افتتاح جشنواره سفره ایرانی، منطقه پنج کشور در محل یخدان مویدی کرمان اظهار داشت: ایستگاه هفتم جشنواره سفره ایرانی به کرمان رسید.
وی با اشاره به اینکه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور شامل استانهای کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان میشود که به میزبانی استان کرمان برگزار شده است افزود: بسیاری از مقاصد گردشگری دنیا، مقاصدی هستند که گردشگران برای دیدن غذا و چشیدن غذای آن منطقه به آنجا سفر میکنند.
مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه بیش از 2500 نوع غذا در ایران شناخته شده است گفت: غذای ایرانی بسیار خوشمزه و ریشه در هویت و فرهنگ ایرانی دارد.
وی با ابراز تاسف از اینکه انواع تنوع غذایی در کشور وجود دارد ولی وقتی به رستورانها و هتلها میرویم فقط دو سه نوع غذا دارند تصریح کرد: حقیقت این است که گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستورانهای ما خسته شدند و بارها گفتهاند که چقدر باید کباب بخوریم.
رنجبر با اشاره به اینکه غذاهای سنتی ایران پایه گیاهی و دارویی دارند گفت: 86 درصد گردشگران که مورد مصاحبه قرار گرفتند اولین خاطره را از غذای مقصد گردشگری خود بیان کردند.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل بازگشت گردشگران به مقصد گردشگری قبلی غذای آن مناطق است افزود: گردشگری از محورهای اصلی برنامه ششم توسعه است و بعد از برجام روند ورود گردشگر به کشور بیشتر شده است.
مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه لزوم توجه جدی به صنعت گردشگری از سوی دولت احساس شده است خاطرنشان کرد: 418 اقامتگاه بومگردی در سطح کشور ایجاد شده که سهم استان کرمان در زمینه ایجاد این اقامتگاهها بسیار خوب است.
وی با بیان اینکه راهاندازی اقامتگاه بومگردی در مقاصد ناشناخته و روستاها کاهش مهاجرت روستائیان را به دنبال دارد گفت: توزیع عادلانه ثروت از ویژگیهای صنعت گردشگری است.
منبع:تسنیم