چاپ خبر

خبرگزاری بیان گلپایگان

اخبار شهرستان گلپایگان و اخبار مهم کشور و جهان

سفر به کربلا ترفند جدید کلاهبرداران

androidonlinenewsimage-7

به گزارش بیان گلپایگان؛ رئیس پلیس فتا استان فارس نسبت به کلاهبرداری تلفنی و برداشت های غیرمجاز اینترنتی به شهروندان هشدار داد.

«خبرجنوب» نوشت: سرهنگ سید موسی حسینی گفت: امروزه با پیشرفت های علمی و تکنولوژی جدید فناوری اطلاعات سبک و سیاق زندگی مردم نیز تغییر کرده است.
وی اظهار کرد: فضای مجازی، استفاده از اینترنت و به خصوص استفاده از شبکه های اجتماعی باعث شده است تا به راحتی کلاهبرداران با به دست آوردن اطلاعات شخصی افراد و جمع آوری اطلاعاتی که خود افراد در شبکه های اجتماعی در معرض دید دیگران قرار می دهند، با طراحی یک نقشه شوم اقدام به کلاهبرداری از کاربران می نمایند.
رئیس پلیس فتا استان فارس تصریح کرد: نوع جدیدی از کلاهبرداری این روزها در حال شکل گیری است که پرونده های آن در حال حاضر در پلیس فتا پیگیری می شود، کلاهبرداران با ارسال پیامک، ایمیل، ارسال پیام به صورت گسترده در شبکه های اجتماعی با موضوع سفرهای زیارتی در اربعین حسینی و اعزام به کربلای معلی با قیمت بسیار پایین در حال فعالیت می باشند.
سرهنگ حسینی افزود: کلاهبرداران ازاطلاعاتی که کاربران با عضویت در گروه ها و شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند، سوء استفاده کرده و طی تماس تلفنی و یا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعه کشی فلان موسسه جهت اعزام به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی، همان اطلاعات را به خود فرد بازخورد کرده و پس از جلب اعتماد با ترفندهای مختلف، فرد را به پای دستگاه خودپرداز بانک (ATM) کشانده و با مهندسی اجتماعی و دیگر ترفند ها اقدام به خالی کردن حساب قربانی خود می کنند.

وی با بیان این که اغلب این تماس ها و پیام ها جعلی بوده و از سمت سازمان خاصی نمی باشد، به شهروندان هشدار داد: قبل از اطمینان از فرد تماس گیرنده و دادن اطلاعات یا پرداخت وجه، حتما شماره های سازمان مربوطه را از 118 یا اینترنت به دست آورده و پس از تماس با سازمان مربوطه، از صحت و سقم موضوع اطلاع یابند.

ثبت شده در سایت خبرگزاری بیان گلپایگان
کد خبر : 79212 و در روز دوشنبه 5 مهر 1395 ساعت ۰۸:۵۶:۰۹
2025 copyright.