امروز : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۷/۰۴
کد خبر : 79092
چاپ خبر :

سقوط مرگبار؛ خط پایان مرد دو زنه

صبح روز گذشته در محل ساختمان دادگستری بجنورد واقع در بلوار دولت، مردی که برای پرونده صلح وسازش با همسرش به دفترشورای حل اختلاف خانواده مستقر در دادگستری رفته بود، با تصمیم غیر عاقلانه در انتخاب راه خروجی، جان خود را از دست داد.

androidonlinenewsimage-21

به گزارش بیان گلپایگان؛ صبح روز گذشته در محل ساختمان دادگستری بجنورد واقع در بلوار دولت، مردی که برای پرونده صلح وسازش با همسرش به دفترشورای حل اختلاف خانواده مستقر در دادگستری رفته بود، با تصمیم غیر عاقلانه در انتخاب راه خروجی، جان خود را از دست داد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری کل خراسان شمالی، صبح روز گذشته فردی که به شعبه شورای حل اختلاف خانواده مستقر در دادگستری، برای صلح و سازش بین خود و همسرش مراجعه کرده بود، با مشاهده پدرخانمش در راهروی دادگستری و برای اینکه با وی روبرو نشود، تصمیم به خروج از روی دیوار دادگستری گرفت.

وی پس از بالا رفتن از یکی از درختان صحن حیاط دادگستری و رفتن روی پشت بام، شاخه درخت داخل کوچه را برای پایین رفتن گرفت، اما شاخه ناتوان درخت شکست و این مرد 40 ساله با پرتاب شدن به روی پشت بام باجه بانک ملی، جان خود را از دست داد.

بر اساس بررسی های انجام شده، همسر دوم متوفی که در محل حضور داشت و از ماجرای خروج وی مطلع بود و همچنین اهالی حاضر در محل مورد اشاره، شاهد این اتفاق تلخ بودند.

متوفی به نام« ح.و» حدوا 40 ساله دارای دو همسر بود. همسر اولش مدتی قبل از وی به شورای حل اختلاف خانواده شکایت کرده و وی امروز برای صلح و سازش و بدون احضار به شورا مراجعه کرده بود اما با توجه به داشتن پرونده قبلی که منتهی به بازداشت موقت وی شده بود، با مشاهده پدرخانم اولش در راهروی انتظار دادگستری و برای اینکه در جلسه صلح و سازش با وی روبرو نشود، با انتخاب راه خروج ناعاقلانه، راهی را انتخاب کرد که نهایتا منجر به مرگ وی شد.

پرونده این متوفی که شاکی هم ندارد همچنان مفتوح و موضوع از طریق بازپرسی در حال انجام تحقیقات است.

منبع:ایسنا

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات