نقش پزشکان در دفاع مقدس/۳۰ هزار ایثارگر در وزارت بهداشت
به گزارش بیان گلپایگان؛ به نقل از وبدا، سید محمد هادی موسوی، اظهار داشت: معمولا قبل از انجام عملیات ها، تیم های اضطراری پزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی متشکل از جراحان، متخصصان بیهوشی، تکنسین های اتاق عمل و امدادگران به مناطق عملیاتی اعزام می شدند و در بیمارستان های صحرایی اقدام به درمان مجروحین می کردند.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس، علم پزشکی در ایران پیشرفت چشمگیری کرد و مجروحین با توان بالای پزشکان مورد انواع عمل جراحی قرار می گرفتند و درصد بسیار کمی از مجروحان شیمایی به دلیل وضعیت دشوار، برای درمان به خارج از کشور اعزام شدند.
موسوی با اشاره به حضور فعال جامعه پزشکی در کنار مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی شهدای بسیاری را در دروان دفاع مقدس تقدیم کشور کردند و در حال حاضر ۳۰ هزار ایثار گر در وزارت بهداشت حضور دارند.
مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به نقش سرداران بزرگ جنگ، یادآور گفت: نسل جوان باید بدانند که رزمندگان در دوران دفاع مقدس نهایت ایثار و فداکارای را انجام دادند و حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم.