امروز : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۵/۰۶/۲۸
کد خبر : 77814
چاپ خبر :

معرفی اسامی فراورده‌های غذایی فاقد مجوز

بنا به اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، آب آﻟﺒﺎﻟﻮ با نام تجاری ﺗﺮی ﺟﻮﯾﺲ، پیاز ﺳﺮخ ﺷﺪه (ﻏﯿﺮ ﻣﻨﺠﻤﺪ) ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﻮش با نام تجاری کارﻧﺎ، آﺑﻠﯿﻤﻮ با نام تجاری ﻓﺴا و آب ﻣﻌﺪﻧﯽ با نام تجاری ﻫﺰارﺑﻨﺪ از جمله محصولات غیر مجاز و تقلبی هستند.

AndroidOnlineNewsImage (14)

به گزارش بیان گلپایگان؛  بنا به اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، آب آﻟﺒﺎﻟﻮ با نام تجاری ﺗﺮی ﺟﻮﯾﺲ، پیاز ﺳﺮخ ﺷﺪه (ﻏﯿﺮ ﻣﻨﺠﻤﺪ) ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﺧﻮش با نام تجاری کارﻧﺎ، آﺑﻠﯿﻤﻮ با نام تجاری ﻓﺴا و آب ﻣﻌﺪﻧﯽ با نام تجاری ﻫﺰارﺑﻨﺪ از جمله محصولات غیر مجاز و تقلبی هستند. همچنین مدیرکل استاندارد استان تهران از معرفی دو جاعل نشان استاندارد به دادگاه ،که روی جوجه کبابی و پروتئین گیاهی سویا نشان استاندارد را جعل می‌کردند ، خبر داد.

به گزارش فارس، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی برخی واحدهای تولید مواد غذایی که به دلیل نداشتن یا جعل اسناد بهداشتی غیر مجاز شناخته شده‌اند را اعلام کرد.

دیگر محصولات از جمله  پودردرژﻟه با نام تجاری tiara و آﺑﻤﯿﻮه ﺗﺨﻢ ﺷﺮﺑﺘﯽ با نام تجاری KOLLY ، به دلیل جعل مستندات موردنظر اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیر مجاز هستند.
در این اطلاعیه بهب ﻟﻮاﺷﮏ آﺑﻨﺒﺎﺗﯽ با نام تجاری ﻣﯿﻼد، ﮐﯿﮏ اﺳﻔﻨﺠﯽ با نام تجاری ﺗﺎپ رز، ﻧﻤﮏ و ﺳﻤﺎق ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﯾﮑﻨﻔﺮه با نام تجاری ﻫﯿﺮاد ، ﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﺷﺪه با نام تجاری ﺑﻠﻮچ آﻧﯿﻞ و ﭘﺸﻤﮏ ﻟﻘﻤﻪ ای ﺑﺎ روﮐﺶ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ با نام تجاری ﺣﺎج اﮐﺒﺮ ﺗﺒﺮﯾز عنوان فراورده های غیر مجاز و تقلبی اشاره شده است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از افرادی که محصولات نامبرده را در سطح عرضه مشاهده می‌کنند خواست معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام کنند.

دو جاعل نشان استاندارد به دادگاه معرفی شدند

در جریان بازرسی کارشناسان استاندارد استان تهران از واحدهای تولیدی فراروده‌های غذایی در مردادماه ، دو تولیدکننده متخلف که جعل نشان استاندارد می‌کردند ، شناسایی و به دادگاه معرفی شدند. فراورده‌های این دو تولیدکننده ، جوجه کبابی ( بال و بازوی مرغ زعفرانی ) با نام تجارتی گوشتیران ، پروتئین گیاهی سویا با نام تجارتی پام سوی – طباخ ، بود.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، مسلم بیات ، همچنین از ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد دو فراورده شامل کباب لقمه 70درصد با نام تجارتی بیجین ، کیک با نام تجارتی نیتل – ماکات ، در جلسات کمیته علایم یک ماه گذشته این اداره‌کل خبر داد.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات