چاپ خبر

خبرگزاری بیان گلپایگان

اخبار شهرستان گلپایگان و اخبار مهم کشور و جهان

مسی: برای یک شروع دوباره، موهایم را رنگ کردم

BILBAO, SPAIN - AUGUST 28:  Lionel Messi of FC Barcelona reacts on prior to the start the La Liga match between  Athletic Club Bilbao and FC Barcelona at San Mames Stadium on August 28, 2016 in Bilbao, Spain.  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

به گزارش بیان گلپایگان؛ آرژانتین در رقابت های کوپا آمه‌ریکای 2016 با شکست در ضربات پنالتی مقابل شیلی، بار دیگر از رسیدن به جام باز ماند. بعد از این اتفاق بود که مسی از بازی های ملی خداحافظی کرد و چند روز بعد هم از ظاهر جدیدش رونمایی کرد.
هرچند او بعدا از تصمیمش برای بازنشستگی از بازی های ملی منصرف شد اما همچنان تغییر رنگ موهایش یک علامت سوال بود که سرانجام در یک برنامه تلویزیونی آرژانتینی به آن پاسخ داد.
او در این برنامه که توسط یک کمدین معروف اجرا می شود، گفت:” در یک روز دشوار، من موهایم را رنگ کردم. باید از نو شروع می کردم. به خودم گفتم یک شروع تازه داشته باشم.”
او همچنین فاش کرد که پسرش، تیاگو، علاقه چندانی به فوتبال ندارد:” سعی می کنم به عنوان هدیه به تیاگو توپ ندهم. او خیلی فوتبال دوست ندارد. باید ببینیم وقتی در یک باشگاه شروع به بازی کند هم همینطور خواهد بود یا نه.”

ثبت شده در سایت خبرگزاری بیان گلپایگان
کد خبر : 75757 و در روز دوشنبه 15 شهریور 1395 ساعت ۱۰:۴۸:۳۸
2025 copyright.