چاپ خبر

خبرگزاری بیان گلپایگان

اخبار شهرستان گلپایگان و اخبار مهم کشور و جهان

ویزا برای زائران اربعین الزامی شد

ویزا برای اربعینبه گزارش بیان گلپایگان؛ سردار محسن فتحی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون فعالیت‌های خوبی در ایلام صورت گرفته اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای به کار گرفتن تمام رده‌های پلیس در اربعین انجام شده است.
وی با بیان اینکه در مرز اقداماتی اثرگذار انجام شده، اما طبیعتاً استقبال پرشور زائران عتبات از مرز مهران نیازمند تلاش بیشتر و مستمر است، ادامه داد: در کنار تلاش‌های دولت برای بهبود زیرساخت‌ها، پلیس همانند همیشه با همراهی و همکاری مردم امنیت این همایش عظیم جهان اسلام را تأمین خواهد کرد و جای هیچ‌گونه نگرانی در این زمینه نیست.
جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا تأکید کرد: امسال امکان تردد زائران از مرزها بدون ویزا وجود ندارد و زائران عتبات باید حتماً از استان مبدأ نسبت به تهیه‌ ویزا و گذرنامه اقدام کنند تا شاهد برخی مشکلات و حواشی نباشیم.
همچنین سردار نورعلی یاری فرمانده انتظامی استان ایلام نیز با بیان اینکه باید تمهیدات لازم برای همایش بزرگ اربعین اندیشیده شود، اظهار کرد: باید در برپایی موکب‌ها برنامه‌ریزی دقیق داشت تا گره ترافیکی ایجاد نشود.
وی بر آسفالت‌شدن کمربند غربی مهران و تعبیه دو پل فلزی در این محور تأکید کرد و گفت: باید همه‌ دستگاه‌ها در راه رفع نیازمندی‌های اربعین گام بردارند.
سرهنگ «یحیی الهی» فرمانده مرزبانی استان ایلام نیز با بیان اینکه نیروهای نظامی و انتظامی در کنار توجه به مباحث خدماتی بزرگترین رسالت خود را تأمین امنیت زائران می‌دانند، تصریح کرد: زائران باید نسبت به اطلاعیه‌های صادره از سازمان حج و زیارت و نیروی انتظامی توجه لازم را داشته باشند.
«مراد ناصری» فرماندار مهران نیز با بیان “بر اساس پیش‌بینی‌ها شاهد افزایش استقبال زائران عتبات از مرز مهران خواهیم بود”، تصریح کرد: در اربعین سال گذشته با مدیریت و وظیفه‌شناسی ،همه مردم و مسئولان استان خوش درخشیدند و امسال نیز همه باید با وظیفه‌شناسی پای کار باشند.

ثبت شده در سایت خبرگزاری بیان گلپایگان
کد خبر : 73202 و در روز چهارشنبه 3 شهریور 1395 ساعت ۲۰:۲۲:۰۸
2025 copyright.