قرارگاه اربعین در فرودگاه های کشور راه اندازی شد
به گزارش بیان گلپایگان؛ رئیس پلیس فرودگاه های کشور از راه اندازی قرارگاه اربعین در فرودگاه ها برای خدمات رسانی بیشتر به مسافران خبر داد.
سردارحسن مهری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: تعداد نیروها و شیفت(نوبت) خدمتی افراد نیز در راستای راه اندازی این ستاد بیشتر می شود.
وی ادامه داد: بار انتظامی ما کنترل بار مسافران و همچنین جرایمی است که در فرودگاه ها رخ می دهد ؛ در عین حال هر چه مسافر بیاید، پذیرش می کنیم و ساعات حضور ماموران ما در شبانه روز و در رابطه با موضوع اربعین، افزایش می یابد.
رئیس پلیس فرودگاه های کشور به مسافرانی که با تاخیر ساعات پرواز مواجه می شوند این توصیه را کرد که صبر و حوصله داشته باشند؛ چراکه دلیل تاخیر، ناشی از اشکال و نقص فنی هواپیماست ؛ بنابراین ایمنی را فدای سرعت نمی کنیم.
وی با اشاره به منشور حقوق مسافران سازمان هواپیمایی کشور تاکید کرد:شرکت های هواپیمایی موظفند که به مسافران خدمت بدهند ، چنانچه شرکتی در این زمینه تعلل کرد، مسافران موارد را به پلیس اطلاع دهند.
منبع:ایرنا