چاپ خبر

خبرگزاری بیان گلپایگان

اخبار شهرستان گلپایگان و اخبار مهم کشور و جهان

اثرات پیاده‌روی بر بدن

پیاده روی

به گزارش بیان نیوز؛ مطمئنا همه می‌دانیم پیاده روی به ما در رسیدن به وزن ایده آل، جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت و مشکلات قلبی و نیز افزایش طول عمر کمک خواهد کرد، اما کمتر کسی از اثرات فوری پیاده روی آگاه است.سعی داریم با توضیح این اثرات، شما را به قدم زدن بیشتر و به دنبال آن زندگی با کیفیت‌تر ترغیب نماییم.

دیگر برای خوردن شیرینی حرص نمی‌‌زنید:قبل از اینکه یک بسته شیرینی بخرید و یا به مغازه بستی فروشی مراجعه کنید، پانزده دقیقه پیاده روی کنید. این کار می‌تواند حرص و اشتیاق تان را نسبت به این قبیل خوراکی‌ها کم کند.پیاده روی باعث افزایش قند خون در مغز شده و میل شما به شیرینی جات و هر نوع میان وعده ی دیگر را کم می‌کند.

شادتر از قبل می‌شوید:

ورزش سبب تولید هورمون های نشاط آور مانند سروتونین و دوپامین در بدن شده و خلق و خوی تان را بهبود می‌بخشد. همچنین سبب تناسب اندام تان خواهد شد.حداقل چهار بار پیاده روی در هفته و هر بار به مدت نیم ساعت، شما را نسبت به میکروب های محیط مقاوم می‌سازدافرادی که در طبیعت قدم می‌زنند، احساس شادی بیشتری نسبت به افرادی که در شهر پیاده روی می‌کنند دارند.

پر از خلاقیت می‌شوید:

افراد در حین پیاده روی بهتر می‌توانند مسائل را حل کرده و پاسخ سوال‌ها را پیدا کنند و این میزان خلاقیت در پیاده روی شصت درصد افزایش می‌یابد.

سطح انرژی‌تان افزایش می‌یابد:

پیاده روی، قدرت اکسیژن رسانی خون به‌اندام های مختلف را افزایش می‌دهد، بنابراین قدرت پردازش مغز نیز افزایش خواهد یافت. بیست دقیقه پیاده روی در روز می‌تواند تا شصت و پنج درصد میزان خستگی را کاهش دهد.اگر احساس می‌کنید که نمی‌‌توانید برنامه های روزانه تان را به خوبی پیش ببرید، به یک پیاده روی طولانی بروید. طبق بررسی‌ها حتی ده دقیقه فعالیت بدنی می‌تواند انرژی تان را به مدت دو ساعت بالا ببرد.

نسبت به میکروب های محیط اطراف‌تان مقاوم‌تر می‌شوید:

اگر اهل ورزش های تعادلی مانند پیاده روی باشید، سیستم ایمنی بدنتان ارتقا یافته و قدرتمند می‌شود. لذا هنگامی که همکارتان در نزدیکی صورتتان عطسه می‌کند و یا مجبور هستید با کودک بیمارتان بازی کنید، به این راحتی بیمار نمی‌‌شوید.حداقل چهار بار پیاده روی در هفته و هر بار به مدت نیم ساعت، شما را نسبت به میکروب های محیط مقاوم می‌سازد.

به یک انسان سرحال تبدیل می‌شوید: به جای اینکه پس از صرف ناهارتان در محل کار، روی صندلی تان بنشینید و بی حرکت باشید، از جایتان بلند شوید و قدم بزنید. پیاده روی هنگام ظهر بسیار مفید است.دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که پیاده روی سی دقیقه ای در هنگام ظهر از سستی و بیحالی بعدازظهر می‌کاهد و شما را فعال‌تر می‌سازد.

علائم مننژیت در کودکان

‌یک فوق تخصص عفونی کودکان علائم و چگونگی روند درمان بیماری مننژیت در کودکان را تشریح کرد.دکتر حمیدرضا شرکت‎العباسیه گفت: مننگوآنسفالیت التهاب در دو قسمت مغز و مننژ است که سبب اختلالات رفتاری، نقصان سطح هوشیاری، سردرد، استفراغ، بی‎قراری، تب و تشنج می‎شود.

این فوق تخصص عفونی کودکان با اشاره به اینکه التهاب به دلیل عفونت یا استفاده برخی از داروها ایجاد می‎شود، افزود: داروهای شیمی درمانی ممکن است منجر به التهاب بافت مغز و مننژیت شود. ویروس‎ها شایع‎ترین علت بروز عارضه آنسفالیت و مننگوآنسفالیت هستند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه در افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها مشکل دارد یا اقدام به شیمی‎درمانی می‎کنند یا دارای نقص سیستم ایمنی مادرزادی هستند، با ورود قارچ و میکروب به بدن آنها، دچار عفونت می‎شوند، اضافه کرد: در سنین نوزادی (۲۸ روز اول) اگر نوزاد از خوردن شیر امتناع ‎کند یا دارای ضعف و بی‎قراری باشد، این علائم نشان از عفونت مغزی است. البته در بیشتر مواقع در سنین نوزادی علائم مشخص نیست و باید از مغز نخاع نمونه‎گیری شود.

این فوق تخصص عفونی کودکان یادآور شد: در سنین یک سالگی به بعد علائم مننژیت تب، استفراغ، بی‎قراری، سفتی گردن، بی‎حالی و سردرد است.

ثبت شده در سایت خبرگزاری بیان گلپایگان
کد خبر : 66378 و در روز دوشنبه 14 تیر 1395 ساعت ۱۷:۰۹:۲۵
2024 copyright.