نگاه انقلابی، داشتن راه
به گزارش گروه سیاسی بیان نیوز؛ خداوند درجات شهید مدرس را متعالی سازد که با گفتن یک جمله تاریخی راه و روش جریان انقلابی را در این کشور مشخص و هموار ساخت. این شخصیّت شکست ناپذیر با گفتن این نکته که سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست تکلیف جریانهایی که در حال حاضر ادعای پیروی از راه امام (ره) و داعیهی انقلابیگری دارند را تا حدودی مشخص میکند.
نمی شود در این کشور زندگی کرد و گفت سخن گفتن از آرمانهای امام و شهداء، توجه به مستضعفان عالم، ظلم ستیزی و استکبار ستیزی، توجه نکردن به مکاتب انسان ساخته غربی، مبارزه با صهیونیزم جهانی، توجه به اقتصاد مقاومتی و اتکاء به درون و… سیاسی کاریست و من به عنوان یک شهروند یا مسؤل، کاری به این سخنان ندارم و در مقام پاسخگویی گفته شود من فقط به دنبال کار هستم و کاری به مسائل سیاسی ندارم. نمی شود گفت به قول شهید بزرگوار مرحوم بهشتی ما شیفته خدمتیم و تشنهی قدرت نیستیم ولی از نظر سیاسی کاری به کسی نداشته باشیم، وجود چنین تفکری یا نشأت گرفته از ضعف آدمیست یا ترس از پاسخگویی و یا نداشتن سواد لازم؛ ولی بهر حال دین مبین اسلام برای هر عمل مباح، حلال، حرام و مستحبی دلایلی را بیان کرده و برای جزئی ترین مسائل زندگی و اخروی راه و روشی مشخص نموده است. پس هر فرد مسلمانی نمی تواند بگوید من مسلمانم ولی کاری به حلال و حرام ندارم، این یک مثال ساده ولی مفهومیست برای اینکه یک فرد مسلمان و آنهم شیعه دوازده امامی و در دوران غیبت بگوید من مسلمان هستم و شیعه، ولی کاری به مسائل سیاسی ندارم، وقتی اسلام آنقدر برای مناسک مهمّ عبادی سیاسی همانند جهاد، امر به معروف و نهی از منکر، حج، نمازجمعه و عبادات اجتماعی اهمیّت میدهد مسلماً توجه ویژهای به مسألهی سیاست در دین قائل شده. یکی از آفتهای این تفکر بی بصیرتی برای انسان به بار خواهد آورد.
مقام معظم رهبری (مدظله) در این باره می فرمایند:
«اگر اعلم علما هم باشید و زمانتان را نشناسید و ندانید ترفندهای استکبار و نیز مشکلات جامعه چیست، نمیتوانید برای جامعه اسلامیتان مفید واقع شوید.»
این گوشهای از بیانات رهبر معظم انقلاب در باب اهمیّت بصیرت بود که ایشان بارها و بارها بر آن تکیه و تأکید داشتند؛ چرا که بصیرت و علمِ به زمان برای هر کس بویژه یک عالم، یک مسؤل و یک شهروند انقلابی و متعهد لازم است و بیآگاهی به حقایق جریانات جهان و کشور در طول تاریخ تشیّع بخصوص در 200 سال اخیر مشکلات بزرگی را به وجود آورده و ضربه سنگینی را از این ناحیه وارد کرده است.
از دیگر آفات این تفکر بازیچه قرار گرفتن دست گروهها و جریانات آلوده سیاسی است که با رنگ و لعابهای دروغین و با ظاهری فریبنده درصدد فریب افکار عمومی هستند و در این باره اجازه کنجکاوی به افکار و عقاید خود نمی دهند و بهر حال فرق است میان تفکر انقلابی برای پیشرفت کشور و نگاه لیبرالی و برگرفته از افکار و عقاید بیگانه. برای توسعه باید دانست که یک مسؤل و یا یک دارنده تز و ایده چگونه و از چه راهی درصدد حل مشکلات جامعه است.
باید ترسید از زمانیکه ما نگاه و روش انقلابی و دینی نداشته باشیم. باید ترسید از زمانیکه امام (ره) فرموند« ما از شرّ رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم، لیکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان بر پادارندگان سلطه ابر قدرتها هستند و سر سپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند و هم اکنون با تمام ورشکستگیها دست از توطئه علیه جمهوری اسلامی و شکستن این سد عظیم الهی بر نمی دارند.»
تأکیدات مکرر مقام معظّم رهبری حضرت امام خامنه ای (حفظه ا..) پیرامون داشتن نگاه و تفکر انقلابی مسأله بسیار مهم و راهبردی برای نسل سابق و لاحق انقلاب است. نمی شود گفت ما انقلابی هستیم ولی توجهی به ولنگاری فرهنگی درکشور نداشته باشیم؛ نمی شود گفت انقلابی هستیم ولی توجهی به ظلم به قشر مستضعف نداشته و حامی سرمایه داری بود، آری نمی شود گفت ما متدیّن به انقلاب و نظام هستیم ولی انتقادی ولو کوچک به پرداختهای نجومی به مدیران نکنیم وبه جای پاسخگوئی در حوزه مسؤولیتی گفت من به مسائل سیاسی کاری ندارم وووو….بگذریم .