خون آشام های واقعی/از آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند چه می دانید؟!
در زندگی واقعی برخی افراد میل شدیدی به تغذیه از خون افراد دیگر دارند و علم پزشکی به نتایج جالبی راجع به زندگی خونآشامها رسیده است.
همواره در فیلمهای سینمایی یا مستند، خونآشامها یا همان «ومپایرها» افرادی بسیار زیبا و خوشتیپ نشان داده میشوند و از ظاهرشان نمیتوان پی به خونخوار بودنشان برد. تصویری که بیشتر افراد از خونآشامها در ذهن دارند، دراکولایی با دندانهایی غیرطبیعی و ترسناک است که همواره در پی افراد به خصوص دختران جوان است و از خوردن خون لذت میبرد.
بسیاری بر این باورند که خون آشامها و حواشی اطراف آنها ساخته ذهن بشر است و نمیتواند فراتر از افسانه برود اما آیا خونآشام وجود دارد؟ خون آشامهای امروزی چه میخورند و چه سبک زندگی دارند؟ آیا از خوردن خون بیمار نمیشوند؟
چرا برخی افراد خونآشام هستند؟
بلوغ به گونههای متفاوتی در افراد خود را نشان میدهد؛ گاهی با رشد مو و تغییرات هورمونی همراه است اما گاهی اوقات عده کمی افراد بلوغ متفاوت و عجیبی را تجربه میکنند. به گزارش واشنگتن پست، جامعه آماری کمی از افراد حدود 5000 نفر بر اثر بلوغ شدن میل عجیبی به نوشیدن خون پیدا میکنند.
مانند بسیاری از تحولات عجیب دیگر که طی دوران بلوغ در بدن افراد بوجود میآید، خونخوار شدن این دسته افراد نیز غیر قابل کنترل و امتناع است. دکتر جان ادگار برونینگ، محقق موسسه جورجیا بیشتر عمر خود را به مطالعه بر روی زندگی خونآشامها گذرانده است.
او در مطالعهای در سال 2015 نشان داد که خونآشامها وجود دارند و مانند افراد عادی هستند و ماوراء الطبیعی نیستند. وی در این باره میگوید بلوغ آنها سبب افزایش میل آنها به نوشیدن خون میشود و خود در آن دخیل نیستند. در واقع این حالت غیر طبیعی آنها از عملکرد نادرست و ناقص انرژی در بدنشان بوجود میآید. دکتر برونینگ بر این باور است هنگامی که خونآشامها خون میخورند احساس بهتری خواهند داشت و به همین ترتیب دست از این کار برنمیدارند.
خونآشامهای واقعی چه شکلی هستند؟
بر اساس یافتههای دکتر برونینگ،. خونآشامها از نوعی بیماری رنج میبرند که از دوران بلوغشان شروع میشود و میل به خونخواری را در آنها بوجود میآورد. اگر به آنها خون نرسد، ضعیف میشوند، سرشان گیج میرود و شکمشان از گرسنگی به صدا در میآید و در نهایت سردردهای شدید امانشان را میبرد.
بسیاری از خونآشامهای امروزی در تاریکی قابل شناسایی نیستند. گفته میشود که آنها از ظاهر شدن در مقابل نور خورشید در بیشتر موارد هراس دارند زیرا بدن آنها مانند نور خورشید درخشان میشود و به همین دلیل بیشتر در شب ظاهر میشوند. اگر به آنها خون نرسد مانند این است که به آنها غذا نرسیده است و رفتاری مشابه انسان هنگام بروز گرسنگی نشان میدهند. اما فراموش نکنید آنها مانند انسان هستند و تمام ویژگیهای حسی و عاطفی انسانها را به اشتراک میگذارند.
آیا دستاوردهای علمی پزشکی وجود خونآشامها را تایید میکند؟
استدلال یا توصیف علمی برای وجود خونآشامها وجود ندارد اما علم پزشکی نیز آن را غیر ممکن نمیداند. دانشمندان و محققان بسیاری قرنها به بررسی این موضوع پرداختند. به گزارش هافینگتن پست، در علم پزشکی به حالت خونآشامی و خونخواری، سندروم «رنفیلدز» میگویند و به این معناست که افراد مبتلا به این سندروم به طور ناخودآگاه میل به نوشیدن خون دارند.
بنابر مطالعهای در سال 2011 در این باره، افراد مبتلا به سندروم رنفیلدز معمولا در دوران کودکی تجربه مرتبط با خون داشتهاند به طوری که از دیدن خون یا نزدیک شدن به آن هیجانزده شدهاند و در سن بلوغ این هیجان آنها نسبت به خون بیشتر شده است. گفته میشود که این سندروم از نوعی بیماری روانی ناشی میشود و ممکن است از کنترل فرد خارج باشد.
بسیاری اوقات خونآشامها برای درمان خود نزد پزشک میروند تا این حالت غیر طبیعی آنها و میل شدید آنها به خونخواری درمان شود اما متاسفانه تا به حال درمانی به جزء نوشیدن خون موثر نبوده است. برخی دانشمندان بر این باورند که اختلالات ژنتیکی یا بیماری نادر سبب بروز این مشکل در افراد میشود.
بیماری سل و خوناشام شدن
در دوران گذشته بسیاری از پزشکان خونآشام بودن را با بیماری سل در ارتباط میدانستند زیرا در بیشتر موارد افراد مبتلا به سل بر اثر سرفههای مکرر خون بالا میآوردند و گاهی آن خون دوباره به سیستم گوارششان بازمیگشت و گویی که خون خود را میخوردند.
در سال 2002، محققی به نام نیک لین ادعا کرد بیماری خونی پورفیری سبب میشود که افراد مبتلا به آن نسبت به نور خورشید حساسیت شدید داشته باشند و همین موضوع ممکن است شروع داستان گریزان بودن
خونآشامها از نور و پیدا شدن سر و کله آنها در شب باشد. در حال حاضر، به علت کم بودن علائم این بیماری و آزمایشهای عملی ناکافی به طور قطع نمیتوان راجع به آن اظهار نظر کرد.
خونآشامها از نور و پیدا شدن سر و کله آنها در شب باشد. در حال حاضر، به علت کم بودن علائم این بیماری و آزمایشهای عملی ناکافی به طور قطع نمیتوان راجع به آن اظهار نظر کرد.
خونآشامها خون چی افرادی را میخورند؟
طی مصاحبه با برخی خونآشامها، آنها اعتراف کردند که اگر به اندازه کافی خون ننوشند، افسرده، بیحال و کرخت و دچار ناراحتی و درد عضلانی میشوند. علاوه بر این، آنها بر این باورند که خونها نیز مانند غذاها کیفیت خاص خود را دارند و اگر خونی بیکیفیت باشد آنها میل کمتری به نوشیدن آن دارند.
به گزارش واشنگتن پست، زنی که خونآشام بود تحت درمان در بیمارستان قرار گرفته بود اما با مصرف هیچ دارویی آرام نمیشد؛ به همین دلیل همسرش کمی از خون خود را برای او آورد تا سیر شود و به زندگی بازگردد.
گفته میشود که خونآشامهای واقعی ذخیره خون مصرفی خود را از افراد داوطلب تهیه میکنند؛ به این صورت که یا نزدیکان آنها خون میدهند و یا افراد دیگر به آنها خون میفروشند. در جوامع خونآشامها، اگر فردی خون نیاز داشته باشد و دیگران به او خون ندهند، فرد خاطی از گروه بیرون انداخته میشود.
آیا نوشیدن خون انسان مضر است؟
مطالعات نشان داده است که نوشیدن خون انسان خطر ابتلا به برخی بیماریها و اختلالات را افزایش میدهد. بنابر مطالعهای در مجله «علم زنده»، مصرف خون و تکرار این عمل میتواند سبب سمی شدن شدن بدن شود. خون حاوی آهن است و به همین دلیل است که کمی مزه آهنگونه دارد.
اگر بیش از حد نیاز به بدن آهن وارد شود، خطر ابتلا به بیماریهایی همچون آسیب کلیوی، افسردگی، کمآبی، آسیب ریوی و حتی مرگ افزایش مییابد. علاوه بر این، بر اثر نوشیدن خون ابتلا به ایدز، هپاتیت B و C بسیار طبیعی است. گفته میشود در برخی شرایط قبل از مصرف خون یک فرد، خونآشام و فرد اهداکننده هر دو آزمایش خون میدهند تا مشکلی آنها را تهدید نکند.
منبع: Live Science
Medical Daily
Huffington Post
Washington Post
نظرات
- خبردونی
- پربازدید ترین
- نظرات
- کاروان اهالی بهشت ؛گلپایگان را عطرآگین میکند.
- غبارروبی و گلباران قبور مطهر شهدا
- آئین میهمانی لاله ها
- جشنواره و نمایشگاه فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- برگزاری جلسه شورای آموزش وپرورش وافتتاحیه چمن مصنوعی هنرستان شهید بهشتی شهرستان گلپایگان
- تکریم و معارفه شهردار گلپایگان
- پیام فرماندار شهرستان گلپایگان به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز
- مرگ دلخراش پدر و پسر گلپایگانی بر اثر اختلافات خانوادگی
- مراسم یومالله ۱۳ آبان در گلپایگان برگزار گردید.
- رتبه های برتر کنکور سراسری شهرستان گلپایگان
- برگزاری روز جهانی تخم مرغ در مدارس شهرستان گلپایگان
- حزبالله شهادت سیدحسن نصرالله را تأیید کرد
- همایش پیادهروی کارکنان ادارات شهرستان گلپایگان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت
- آیین برگزاری میزخدمت در فرمانداری شهرستان گلپایگان به مناسبت هفته دولت
- همه وزرا رای اعتماد مجلس را کسب کردند
- مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه پیام نور شهرستان گلپایگان
- برگزاری جلسه شورای ترافیک در فرمانداری شهرستان گلپایگان
- برگزاری گرامیداشت هفته دولت در فرمانداری شهرستان گلپایگان
- حرکت کاروان موکب متوسلین به حضرت مهدی(عج)شهرستان گلپایگان به کربلا
- تجلیل از خبرنگاران شهرستان گلپایگان
- صداقت ،صدق درگفتار ،نوشتار و امانتداری جزء اصول خبرنگاری است .
- تجلیل از خبرنگاران شهرستان گلپایگان
- پیامهای تبریک مسئولین شهرستان گلپایگان بمناسبت گرامیداشت هفته خبرنگار
- بسته اینترنت رایگان به خبرنگار ارائه می شود.
- برگزاری جلسه کارگروه کشاورزی درفرمانداری گلپایگان
- اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسید.
- غرق شدن مرد ۴۰ ساله در گلپایگان
- اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات اصفهان انتخاب شدند.
- خانه ای همدل ؛خانواده ای همراه
- مراسم شیرخوارگان حسینی در شهر گوگد شد.
- مراسم یومالله ۱۳ آبان در گلپایگان برگزار گردید.
- مرگ دلخراش پدر و پسر گلپایگانی بر اثر اختلافات خانوادگی
- پیام فرماندار شهرستان گلپایگان به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز دانش آموز
- تکریم و معارفه شهردار گلپایگان
- برگزاری جلسه شورای آموزش وپرورش وافتتاحیه چمن مصنوعی هنرستان شهید بهشتی شهرستان گلپایگان
- جشنواره و نمایشگاه فرهنگی ورزشی خلیج همیشه فارس
- آئین میهمانی لاله ها
- غبارروبی و گلباران قبور مطهر شهدا
- کاروان اهالی بهشت ؛گلپایگان را عطرآگین میکند.