جاده های کوچری،تیکن،شرکت زراعی و پیچ گدار سرخ پرحادثه ترین محورهای مواصلاتی شهرستان گلپایگان
به گزارش بیان نیوز،علی کریمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته یک هزار و 283 مورد حادثه در گلپایگان به ثبت رسیده است که از این تعداد 735 مورد حوادث ترافیکی بوده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد کاهش را نشان میدهد افزود: از زمان آغاز اجرای برنامه جامعه ایمن در شهرستان هر سال تعداد وسایل نقلیه افزایش داشته است و در سال گذشته با کاهش 37 درصدی مرگ و میر ناشی از حوادث مختلف مواجه بوده ایم.
کریمی با اشاره به اینکه در سال گدشته یک هزار و 238 حادثه در شهرستان گلپایگان به ثبت رسیده است عنوان کرد: در سال گذشته 9 موتورسوار، 3 عابر پیاده و 10 خودرو سوار در جادههای درونشهری و برونشهری شهرستان، جان خود را از دست دادند و بر اثر سقوط از بلندی سه کارگر ساختمان، غرقشدگی 2 نفر، خودکشی 7 نفر و بر اثر ضربه با جسم سنگین به سر یک نفر فوتی داشته ایم.
دبیر جامعه ایمن گلپایگان تعداد مصدومان سال گذشته بر اثر حوادث سوختگی را 67 نفر، برقگرفتگی را 6 نفر، عقرب و مارگزیدگی را 23 نفر، ضربه با جسم سنگین به سر را 64 نفر و خشونت را 59 نفر عنوان کرد.
کریمی خاطر نشان کرد: کمیته جامعه ایمن در قالب زیر کمیتههای فرهنگی، حوادث ترافیکی، حوادث ناشی از کار و بهداشت مدارس، با همکاری کارشناسان ذیربط در کاهش حوادث شهرستان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه شناسایی نقاط حادثهخیز، اطلاعرسانی به دستگاههای ذیربط ، کاهش حوادث شغلی و مشارکت در کنترل حوادث از اهداف جامعه ایمن شهرستان گلپایگان است، تأکید داشت: در کنترل حوادث مختلف مشارکت تمام دستگاههای ذیربط از اهمیت بسزایی برخوردار است.
کریمی عدم وجود پارکینگ، عدم اصلاح هندسی مناسب ، عدم وجود پل عابر پیاده و عدم نصب علائم راهنمایی و رانندگی را از معضلات ترافیکی در شهر گلپایگان عنوان کرد و اظهار داشت: جاده جدید کوچری، جاده تیکن، 50 کیلومتری جاده شرکت زراعی به سمت اصفهان و پیچ گدار سرخ در جاده موته ـ گلپایگان، از محورهای مواصلاتی حادثهخیز نقاط برونشهری در شهرستان گلپایگان است که هر ساله موجب کشته شدن سرنشین خودروها میشود.
وی تأکید داشت: مسئولان برای رفع نقاط حادثهخیز شهرستان گلپایگان که هرساله تلفات جانی و مالی به همراه دارد تدابیر لازم را بیاندیشند.