طرح توزیع مرغ سایز، از 15 آذرماه در شهرستان گلپایگان اجرا خواهد شد
به گزارش بیان نیوز،حسین فراست فرماندار شهرستان گلپایگان در جلسه کارگروه مدیریت برنامه ریزی تولید و تنظیم بازار گوشت مرغ اظهار داشت: باتوجه به اهمیت بحث سلامت جامعه و نزدیک شدن به استانداردهای دنیا در خصوص تولید مرغ گوشتی، طرح توزیع مرغ سایز، برای اولین بار در ایران، در استان اصفهان اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه این طرح همزمان با سایر شهرهای استان از 15 آذر ماه درشهرستان گلپایگان اجرا می گردد تصریح کرد: در این طرح که مهمترین هدف آن تولید و عرضه گوشت سالم در بازارمصرف می باشد، مرغ گوشتی بر اساس معیارهای خاص در یک دوره 42 روزه پرورش خواهد یافت و حداکثر وزن لاشه مرغ در پایان این دوره 1800 گرم خواهد بود.
فراست خاطر نشان کرد: این وزن نزدیک به استاندارهای جهانی است و تولیدات مرغ با وزن های بالا پس از قطعه بندی، جهت مصارف صنعتی مانند تولید سوسیس و کالباس به کارخانه های فراوری ارسال می گردد.
حیدرعلی گلمحمدی رئیس اداره جهاد کشاورزی نیز در ادامه این جلسه عنوان نمود: در راستای پشتیبانی مصرف کننده و تولید کننده و نزدیک شدن به استاندارهای روز دنیا ؛طرح تولید و توزیع مرغ سایز به صورت پایلوت و آزمایشی از 15 آذرماه در استان اصفهان اجراخواهدشد.
وی ضمن اشاره به اهمیت تولید براساس این طرح گفت:با توجه به اینکه استان اصفهان بیشترین ظرفیت تولید مرغ گوشتی را درکشور دارا می باشد و در مواقعی از سال درخواست تقاضای گوشت مرغ کم است تولید کنندگان با مازاد مصرف و کاهش قیمت تولیدات خود و بعضاً با ضرر و زیان مواجه خواهند شد.
گلمحمدی ادامه داد: یکی از راهکارهای مدیریت مازاد تولید گوشت مرغ ؛ افزایش صادرات این محصول به کشورهای متقاضی می باشد که عمده وارد کنندگان گوشت مرغ در همسایگی کشورما می باشندو به دلیل وجود برخی مشکلات در زمینه صادرات، امکان صادرات را آنگونه که باید فراهم نمی آورد.
وی تصریح کرد:یکی از موارد شاخص در تعیین کیفیت گوشت مرغ ،وزن مرغ تولیدی مرتبط با طول دوره پرورش می باشدو جوجه هایی که در ظرف مدت کوتاهتری به وزن مناسب بازار برسنداز کیفت بهتری برخوردار خواهند بود .
رئیس جهادکشاورزی شهرستان گلپایگان عنوان کرد: وزن استاندار مرغ مصرفی در بازار های جهانی بین 900 تا 1400گرم می باشد و این درحالی است که متاسفانه در کشور ما پس از پایان دوره پرورش مرغ با وزن بیشتری در بازار عرضه می گردد.
وی با تأکید براینکه کاهش ضریب خوراکدهی مرغ و جلوگیری از احتمال مبتلا شدن به انواع بیماری از اهداف این طرح است، افزود: افزایش چرخه تولید مرغ، صادرات گوشت مرغ به بازارهای جهانی و همچنین ذخیره نشدن چربی که تغییر بافت پروتئینی گوشت مرغ را به همراه دارد، از اهداف دیگر طرح است.
علی یوسفی رییس اداره صنعت معدن وتجارت شهرستان نیز در این جلسه عنوان نمود:شهرستان گلپایگان در اجرای طرح تولید و توزیع مرغ سایز و قیمت گذاری آن تابع ضوابط استان اصفهان می باشد و مبنای نظارتی ما در اجرای این طرح قیمتهای اعلام شده از سوی استان می باشد.
2024 copyright.