امروز : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۴/۰۹/۰۲
کد خبر : 36817
چاپ خبر :
بیان نیوز

هجوم خاموش سلاحی نرم به خانواده های ایرانی/ صحنه های مستهجن بازی های رایانه ای غرب

هجوم خاموش بازی های رایانه ای به حریم کودکان چالش بزرگ خانواده های ایرانی است.

به گزارش بیان نیوز، بازی های رایانه ای جدید یکی از جذابترین سرگرمی ها برای کودکان جامعه ماست که به خاطر غفلت خانواده ها در نظارت لازم به یکی از معظلات بزرگ تبدیل شده است و سهم مهمی از وقت کودکان ایرانی را به خود اختصاص داده است به طوریکه 45 درصد مخاطبان آنها کودکان 6 – 12 سال است و این کودکان به قدری وابسته بازی های رایانه ای اند که جداکردن آنها از بازی موجب ایجاد تیک عصبی و تنش های روحی می شود.

بازی های رایانه ای تهدیدی برای خانواده های ایرانی!

کودکان در دنیای بازی هایشان زندگی می کنند

حضور بازی های رایانه ای اگرچه با وجود شبکه های اجتماعی جدید در خانواده های ایرانی کمرنگ تر شده است اما هنوز هم بین کودکان طرفداران زیادی دارد و با مشغول کردن آنها برای ساعات طولانی بر روحیات آنها و نحوه برقراری ارتباط با خانواده و افراد جامعه تاثیر منفی گذاشته و تهدید بزرگی برای روابط اجتماعی کودکان است.

فرزندان ما نباید صحنه های مستهجن را ببینند!

کودکان در دنیای بازی هایشان زندگی می کنند

جمله ای که همه والدین ایرانی به آن تاکید دارند و همیشه این نگرانی را دارند که مبادا بچه های کم سن و سالشان تصویری مبتذل را تماشا کنند زیرا همه آنها می دانند دیدن این تصاویر برای کودکان چقدر می تواند فاجعه آمیز باشد. والدین فکر می کنند کانال پخش این تصاویر تنها فیلم های آمریکایی یا شبکه های ماهواره ای است و این تفکر باعث شده تا والدین ایرانی بیشتر نظارتشان را روی این ابزار ها متمرکز کنند و از بازی های رایانه ای کودکانشان غافل شوند.

نسل جدید بازی های رایانه ای که بین کودکان دست به دست می شود، مخاطب بارها شاهد صحنه هایی است که نمونه آنها تنها در فیلم های غیراخلاقی دیده می شود، بازی هایی که مخاطب کودک آدم می کشد و تجارت می کند تا پول های خود را خرج روابط نامشروع کند. در این بازی ها تلاش می شود تا برقراری ارتباط جنسی نامشروع کاملا عادی نشان داده شود بطوریکه هرچه مراحل بازی بالاتر می رود، مخاطب به این صحنه ها بیشتر عادت می کند و در انتظار چنین صحنه هایی باشد.

هجوم خاموش یک سلاح نرم به خانواده های ایرانی!

کودکان در دنیای بازی هایشان زندگی می کنند

بسیاری از بازی های رایانه ای مستهجن در شرایطی به خانه های ایرانی راه پیدا کرده است که والدین از محتوای آنها بی خبرند و فقط از اینکه کودکانشان ساکت  نشسته و جنب و جوش زیادی ندارند و شلوغ نمی کنند خوشحال اند. والدین که باید نقش نظارت بر بازی های کودکانشان را داشته باشند اطلاع چندانی از محتوای این بازی ها ندارند و از طرفی نظام رده بندی سنی در این بازی ها رعایت نمی شود چرا که این بازی ها بدون رعایت قانون کپی رایت تکثیر شده و خبری از برچسب سنی روی آنها نیست در واقع آنچه در صحنه های بازی های رایانه ای جدید مشاهده می شود، بسیار خطرناک تر از تصوری است که والدین دارند.

کودکی فرزندانمان را خراب نکنیم!

کودکان در دنیای بازی هایشان زندگی می کنند

رضا شفیعی کارشناس بازی های رایانه ای در گفتگو با خبرنگار گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به تغییر ذائقه و فرهنگ کودکان توسط بازی ها بیان کرد: خانواده ها تصور می کنند با رها کردن کودکانشان جلوی بازی ها آنها در امنیت هستند در حالیکه بازی های رایانه ای جدید دست کمی از شبکه های ماهواره ای ندارند و کودکان با این بازی ها برای خود آینده ای موهوم و پوچ ترسیم کرده و در آن زندگی می کنند.

وی ادامه داد: چنانچه قرار است از بازی های کامپیوتری استفاده شود، بهتر است بازی های تصویری خلاق که کودکان باید به وسیله آنها، معماهایی را حل کنند، بیش از بازی های دیگر مورد توجه قرار گیرند. بازی دسته جمعی کودکان، با ابزارهای تصویری کمتر مسئله ساز است، این اسباب بازی ها، زمانی مخرب خواهند بود که کودک به تنهایی برای ساعات طولانی، غرق بازی شود. والدین وقت بیشتری را به کودک و نوجوان خویش اختصاص بدهند. هر قدر وقت گذاری و ارتباط صحیح بین والدین و فرزندان بیشتر باشد زمینه چنین بازی هایی کمتر فراهم می شود، در غیر این صورت مقصر اصلی والدینی هستند که فرزندان خود را برای ساعات طولانی در مقابل تلویزیون، کامپیوتر، ویدئو، گیم، یا فیلم های ویدئویی رها می کنند.

شفیعی با بیان اینکه بهتر است که والدین همراه فرزندان خود بعضی از روزها به گردش بروند و در طبیعت به بازی های مورد علاقه آنها بپردازند گفت: با این کار انرژی عصبی و روانی آنان تخلیه شده و توجه آنها به بازی های رایانه ای کمتر می شود.

گفتنی است؛ بهتر است والدین با استدلال و منطق آسیب هایی را که کامپیوتر به کودکان و نوجوانان وارد می آورد متذکر شوند.

گزارش از حسن امکانی باشگاه خبرنگاران

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات