رفع مشکلات قطعه سازان خودرو در گلپایگان، رفع مشکلات شهرستان است
به گزارش بیان نیوز ، علی یوسفی رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گلپایگان، در مصاحبه با خبر نگار بیان اظهار کرد: صنعت گلپایگان با قریب به 130 واحد نیمه فعال، سکاندار صنعت شهرستان می باشد که از این تعداد، حدود 5 الی 6 واحد آن به دلایل مختلف رو به تعطیلی است و بجز صنایع تبدیلی شهرستان همچون صنایع لبنی که بالغ بر 50 تا 60 درصد ظرفیت خود در حال فعالیت می باشند ، بیشترواحدهای صنعتی شهرستان به طور متوسط بین 20 تا 40 درصد ظرفیت خود در حال فعالیتند و در حال حاضر با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
وی ادامه داد: محصولاتی که هم اکنون در شهرستان گلپایگان تولید می شود اگرچه ممکن است از لحاظ کمی نسبت به سایر جاهای دیگر استان کم باشد اما از لحاظ کیفی محصولاتی همچون تولیدات لبنی ، پلیمری و پتروشیمی این شهرستان، از باکیفیت ترین محصولات کشوری بوده و از برندهای معتبر کشوری برخوردار می باشند.
وی با بیان اینکه قطعه سازان خودرو در شهرستان گلپایگان، گل سر سبد صنعت شهرستان می باشند، به مشکلات پیش روی آنان اشاره کرد و گفت : صنعت قطعه سازی خودرو در گلپایگان شامل 20 واحد صنعتی می باشد و با توجه به اینکه این صنایع با صنایع بالا دستی خود درارتباط مستقیم هستند، مشکلاتی که گریبانگیر صنعت خودرو در کل کشور شده به قطعه سازان گلپایگان هم تسری پیدا نموده و متاسفانه بدلیل این مشکلات تعدیل نیروهای بسیاری در این قسمت اتفاق افتاده که اگر برای آن چاره ای اندیشیده نشود این مشکلات بیشتر خواهد شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، معوقات و بدهی های مالیاتی، بیمه ای و بانکی را ازدیگر مشکلات صنعت شهرستان برشمرد و افزود: متاسفانه جرائم مربوط به این مشکلات بر معضلات صنعت شهرستان نیز دامن زده است و ازطرفی، وقتی آنها از صنایع بالادستی خود هیچ گونه پولی که درصدی ازآنهم متعلق به دولت است دریافت ننموده اند ،چگونه می توانند مالیات آنرا به صرف آنکه فاکتور فروش خورده، پرداخت نمایند.
وی تصریح کرد: موجودی بالای انبارهای اکثر واحدهای تولیدی شهرستان باعث به حداقل رسیدن نقدیندگی و سرمایه در گردش و باعث بوجود آمدن مشکلات مالی برای این واحدها شده است به طوری که ما در مواردی شاهد قطع خدمات شرکتهای دولتی از قبیل قطع گاز و برق برای برخی از شرکتهای صنعتی بوده ایم که در اغلب موارد با درایت فرماندار شهرستان این مشکلات مرتفع گردیده است.
یوسفی با بیان اینکه صنعت شهرستان گلپایگان به طور مستقیم برای حدود 5000 نفر ایجاد اشتغال نموده است عنوان کرد: از این تعداد، حدود 2500 نفر در حوزه قطعه سازی خودرو اشتغال دارند و بدین جهت ، مسئولان شهرستان نسبت به مشکلات پیش روی قطعه سازان دغدغه خاصی دارند و قطعاً حل مشکلات قطعه سازان ، حل مشکلات شهرستان خواهد بود.
وی عشق و انگیزه به کار را ازعوامل سر پا نگه داشتن بسیاری از واحدهای صنعتی ذکر نمود و افزود:چشم امید این واحدها هم اکنون به سوی مسئولین امر می باشد تا دربحث سرمایه در گردش و بازاریابی برون مرزی برای آنان، تحت پوشش قرار گیرند و بتوانند به حیات خود ادامه دهند.
وی با عنوان اینکه در حوزه شهرکها ، شهرک صنعتی سایپا که یک شهرک خصوصی می باشد از لحاظ زیر ساختی، مشکل خاصی ندارد ادامه داد: متاسفانه اسناد مالکیت قریب به 16 واحد صنعتی در این شهرک، با مشکل روبروست و از آنجا که دریافت تسهیلات منوط به دریافت وثیقه ملکی می باشد این واحد ها جهت دریافت تسهیلات با مشکل مواجهند که خواهان حل این مشکل توسط مسئولین ذیربط می باشیم.
وی با اشاره به اینکه زیر ساختهای دو شهرک صنعتی دیگر گلپایگان که زیر نظر شرکت شهرکهای صنعتی استان می باشد، با مشکلات اساسی روبرو است گفت: فاز اول شهرک صنعتی گلپایگان با کمبود آب مواجه است ولی فاز دوم آن علاوه با مشکل کم آبی با مشکل لوله گذاری و تامین گاز و زیر ساختهای مخابراتی روبروست.
یوسفی خاطر نشان کرد: در ناحیه صنعتی سعید آباد از سال گذشته تا بحال پروژه های خوبی همچون تصفیه خانه آن کلنگ زنی و افتتاح شد، و موارد دیگری همچون بحث آسفالت و روشنایی معابر آن با توجه به اعتباراتی که از سال گذشته برای آن در نظر گرفته شده است در حال انجام می باشد