چاپ خبر

خبرگزاری بیان گلپایگان

اخبار شهرستان گلپایگان و اخبار مهم کشور و جهان

سال گذشته 33 هزار معتاد در مراکز ترک اعتیاد استان اصفهان پذیرش شدند

tb (2)
به گزارش بیان نیوز، مصطفی هادی زاده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که با حضور مسئولین شهرستان، در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید اظهار کرد: سالهاست که مواد مخدر از مرزهای جغرافیایی ما عبور کرده است و تک تک افراد جامعه را هدف قرار داده است.
هادی زاده بیان کرد:  سال گذشته 33 هزار نفر ،در مراکز ترک اعتیاد استان، پذیرش شدند که بالغ بر1 میلیارد و 600میلیون تومان هزینه نگهداری آنها شده است.همچنین در سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد تومان صرف نگهداری مجرمین مربوط به اعتیاد در زندان بوده است.
وی افزود: طی 37 سالی که ازپیروزی انقلاب اسلامی می گذرد،  4میلیون و 500 هزار نفر درخصوص جرائم مربوط به مواد مخدر زندانی شده اند و براساس آمار موجود از هر 100نفر، 43نفراز زندانیان، زندانیان مواد مخدر می باشند و در استان ما به ازای هر صد نفر زندانی، 53 نفر بخاطر جرائم مواد مخدر در زندان بسر می برند.
ویبا بیان اینکه سیستم مواد مخدر شاغل و غیر شاغل و با سواد و بیسواد نمی شناسد تصریح کرد:  آمار اعتیاد در بین افراد شاغل در صنایع بزرگ نیز گویای این است که تنها فقر مالی و بیکاری سبب اعتیاد نیست و شاغلین با در آمدهای بالانیز از  مسئله اعتیاد مصون نیستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان افزود: طبق آمار موجود 55 درصد از شاغلین، معتاد به مواد مخدر می باشند.
وی با اشاره به اینکه 360 نوع موادمخدر در جامعه وجود دارد و 97 درصد از جامعه عاری از اعتیاد بوده ولی در معرض خطر اعتیاد قرار دارند افزود: متاسفانه سن ورود به اعتیاد  15 سال می باشد ، اما آمار نوزادان معتاد درسال گذشته نیز در استان،قابل توجه است.
هادی زاده عنوان نمود: نرخ اعتیاد دختران و زنان ،نسبت به مردان درحال پیشی گرفتن است و آمار نشان می دهد هر سه ساعت یک نفر براثر اعتیاد و با میانگین سن 30 تا 35  سال در ایران فوت می کند.
وی تصریح کرد: خطر ورود مواد مخدر به خوابگاه دانشجویان را باید جدی گرفت و خانواده ها باید نسبت به محیط زندگی فرزندان خود حساس باشند و جهت ریشه یابی و حل این معضل باید گفتمان مبارزه با مواد مخدر ایجاد گردد.
وی با اشاره به آمار اعتیاد در بین زنان و دختران گفت: 99 درصد از زنان و دختران معتاد، به دلیل کمبود عاطفه وعدم توجه کافی از سوی خانواده به سمت انحرافات و مواد مخدر کشیده شدند ومی توان خطر اعتیاد درزنان و دختران را بدلیل نوع فیزیک آنها بسیار خطرناکتر و جدی تر از مردان دانست، زیرا اعتیاد یک زن همراه با ناهنجاریهای اجتماعی خواهد بود.
حسین فراست فرماندار شهرستان گلپایگان نیز در این جلسه بیان داشت: موضوع مواد مخدر یک موضوع ملی است و برای مبارزه با این موضوع نیاز به عزم ملی و جهادی است .
وی با بیان اینکه غفلت و بی توجهی در بسیاری از موارد زمینه سازمشکلات می شود عنوان نمود : از شورای مبارزه با مواد مخدر استان انتظار داریم تا اعتبارات مبارزه با مواد مخدر را به تفکیک به شهرستان‌ها اختصاص دهند تا بتوانیم با کمک این اعتبارات و دستگاههای مرتبط  شهرستان، برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر راپیگیری و اجرا نماییم.
علیان دادستان شهرستان گلپایگان نیز اظهار داشت: قوانین در خصوص مبارزه با مواد مخدر کامل و جامع است و اگر نتیجه مطلوب از آنها حاصل نشده است به دلیل عدم اجرای صحیح آنها می باشد و یکی از سنگین ترین مجازاتهایی که در قانون ما آمده است در خصوص مواد مخدر می باشد.
وی با بیان اینکه در رابطه با پیشگیری از اعتیاد باید همه وارد عمل شوند و همه مسئولین باید هماهنگ با ستاد مبارزه با مواد مخدر حرکت نمایند گفت: همیشه مجازات حبس برای معتادین نمی تواند جوابگو باشد و ممکن است با حبس یک معتاد، تنها فرصتها را بتوان از او سلب کرد.
علیان عنوان کرد: کشت شاهدانه؛عدم وجود کمپ برای خانمها و عدم وجود مکانهای نگهداری معتادین از دیگر مشکلات موجود در این زمینه در شهرستان می باشد.
ثبت شده در سایت خبرگزاری بیان گلپایگان
کد خبر : 31542 و در روز دوشنبه 30 شهریور 1394 ساعت ۰۲:۲۰:۵۷
2024 copyright.