تاریخ برای یاد نگرفتن است!/ آیا هاشمی تحت تأثیر احساسات خانوادگی و عشق و علاقه به وابستگان خود قرار گرفته است؟!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان، به نقل از جهان نیوز، دکتر محمد حسین علی آبادی استاد درس حقوق اساسی ما در دانشگاه تهران و در عین حال استادی بذله گو و نکته سنج بود. روزی در کلاس و بر روی تخته سیاه مطلبی نوشت که برای همه دانشجویان تعجب آور بود. او نوشت “تاریخ برای یاد نگرفتن است!” دانشجویان به اعتراض عنوان کردند که هر چه ما شنیده ایم و به ما گفته اند “تاریخ برای یاد گرفتن است نه برای یاد نگرفتن.” استاد در جواب جمله معترضه ای گفت با این مضمون که “اگر تاریخ برای یاد گرفتن بود چرا اینهمه تکرار میشود و بازیگران صحنه تاریخ از گذشته درس نگرفته و هم چنان همان اشتباهات گذشتگان را تکرار می کنند.”
سرنوشت دردناک آیت الله منتظری برای همه روحانیت انقلابی و برجسته یقینا می توانست درس ارزشمندی از همین تاریخ چند دهه انقلاب باشد. آقای منتظری کسی بود که امام بزرگوار ما در منقبت ایشان میفرمود که “او پاره وجود من است” و “من نه یکبار بلکه چند بار در او خلاصه شده ام”، بلا تردید ایشان در مبارزات خود علیه رژیم ستم شاهی جزء پیشقراولان انقلاب اسلامی بود و سالها رنج زندان و شکنجه آن رژیم را تحمل کرد و خیلی زود به جایگاه مرجعیت و قائم مقامی رهبری و به عنوان شخص دوم انقلاب بعد از امام رسید و جالب آنکه دعا برای سلامتی و حفظ او جزئی از دعای عموم مردم بعد از نماز های جمعه و جماعت گردید.
راستی چه شد و چه اتفاقی افتاد که به ناگهان این مرد نستوه و زجر کشیده انقلاب به میزان ۱۸۰ درجه تغییر جهت و موضع داده و از همه گذشته خود توبه کرده و در مقابل انقلاب و مراد و استاد خود امام خمینی ایستاد و کارش بدانجا رسید که آنچنان خون به دل امام کرد که در اواخر عمر خود از شاگرد و دست پرورده خود دل کَند و آیت اله منتظری را از همه مقامات خود عزل نمود و این ماجرا سرنوشتی بسیار تاسف بار برای ایشان رقم زد بطوریکه در اواخر عمر خود از گذشته انقلابی خود توبه کرده و علیرغم آنکه پنج جلد کتاب در دفاع از ولایت فقیه نوشته بود علیه ولی فقیه زمان موضع گیری کرد و با نوشتن خاطرات سراپا کذب همه گذشته خوب و شایسته خود را پاک نمود و خدا میداند که با توجه به ضربه ای که به اسلام و انقلاب زد چه سرنوشتی بعد از مرگ در انتظار او باشد. آیا همه این اتفاقات و تغییر جهت ها ناشی از ساده اندیشی خویش و تاثیر پذیری از مفسدانی همچون سیدمهدی هاشمی و اعوان و انصار او نبوده است؟! و یا عوامل عاطفی و نفسانی دیگری موجب این ابتلاء گردید، خدا میداند؟
آیا این سرنوشت دردناک نمی بایست برای دیگرانی که در همان شرایط مشابه هستند هشدار و درس عبرتی باشد؟
بلا تردید جایگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی در انقلاب اگر بیش از آیت الله منتظری نباشد کمتر نیست. کسی که حضرت امام خمینی او را هم تراز شهید مدرس می دانست و مقام معظم رهبری اظهار میدارند که “هیچکس جای هاشمی را نمی تواند نزد من بگیرد” و مردم مومن و انقلابی در هر جمعه انتظار شنیدن خطبه های پرمحتوا و تاثیر گذار او را می کشیدند و در هر حادثه و اتفاق ناگواری منتظر جمعه ها و تحلیل های آرام بخش هاشمی رفسنجانی بودند. راستی چه اتفاقی افتاد که بعد از شکست ایشان در انتخابات سال ۱۳۸۴ به ناگهان تغییر جهت و موضع داده و همچون آیت الله منتظری از چشم مردم انقلابی افتاده بطوریکه دیگر نه مردم برای شنیدن خطبه های انقلابی او در نماز جمعه انتظارش را می کشند و نه مانند گذشته مواضع ضد استکباری دارد و با وجودیکه خود در جایگاه رفیعی از نظام قرار دارد نظام و نهادهای برخاسته از آن را هم چون شورای نگهبان و نیروهای نظامی و امنیتی را متهم به تقلب و دخالت در انتخابات میکند؟ و چه شد که در فتنه ۸۸ رهبر انقلاب را تنها گذاشت و امتحان خوبی پس نداد. چه اتفاقی افتاد که به راه انحراف از خطوط اصلی انقلاب و امام کشانده شد و مروج مواضع سازش کارانه ای گردیده است که باید شعار مرگ بر آمریکا منسی شود؟ چه شد کسی که کتاب سرگذشت دردناک فلسطین را ترجمه و منتشر میکند به آنجا میرسد که اعلام می نماید “ما با اسرائیل سر جنگ نداریم” و چه شد که با وجودیکه خود از روستا برخاسته است به روستائیان انقلابی توهین میکند و چه شد که دولتهای منتخب همین مردم را مرض هاری و زهرهلائل میداند و چه شد که حکم قانونی مراجع قضایی را درباره فرزند خود و محکومیت به جرم میلیاردها اختلاس و ارتشاء را ظالمانه میداند! و بر او چه گذشت که مجدداً و بدون هیچ دلیل و رخدادی نظریه کهنه و شکست خورده شورای رهبری را مطرح میکند؟!
آیا ایشان هم همچون سلف خود آیت اله منتظری تحت تأثیر عواطف و احساسات خانوادگی و عشق و علاقه به وابستگان محکومی همچون مهدی هاشمی و… قرار گرفته و موجب این چرخش ۱۸۰ درجه ای گردیده است. آیا باز همان سرنوشت منتظری نیز در انتظار هاشمی رفسنجانی است؟ و آیا باز هم تاریخ تکرار میشود آنهم به این زودی؟!!
- خبردونی
- پربازدید ترین
- نظرات
- نیاز مبرم به حمایت خیرین برای تکمیل پروژه های درمانی گلپایگان
- درختان گلپایگان شناسنامه دار میشوند
- افتتاحییه بخش جراحی مغزو اعصاب و شیمی درمانی بیمارستان امام حسین علیه السلام گلپایگان/اعتباری :افتتاح بخش شیمی درمانی در گلپایگان: تأمین داروهای بیماران با همکاری خیرین
- مدیرکل راهداری اصفهان از پروژه های ایمنی در گلپایگان بازدید کرد/ ارتقای ایمنی جادهها در اولویت است .
- برگزاری جلسه گرامیداشت یوم الله دهه فجر در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان گلپایگان
- جلسه فرماندار گلپایگان با مدیرکل برق منطقهای اصفهان
- برگزاری جلسه بررسی روند اجرای پروژه های عمرانی
- نگاهی به اهداف بودجه1404 شهرداری گلپایگان
- برگزاری جلسه دیدار مردمی شهردار گلپایگان
- گسترش وفاداری و اعتماد در جامعه توسط اصناف محقق میشود.
- تجلیل از برگزیدگان برتر و ملی بخش کشاورزی/شرکت سهامی زراعی گلپایگان، برگزیده ملی
- برگزاری جلسات کمیتههای تخصصی بزرگداشت دهه فجر در شهرستان گلپایگان
- آیین تجلیل وتقدیراز شورای آموزش وپرورش شهرستان گلپایگان
- برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز شهرستان گلپایگان
- تمرکز زدایی و رفع تبعیض در مکانیابی پروژه های شهری مورد توجه قرار گیرد.
- نقش رسانه ها در توسعه شهرستان ها پررنگ تر از همیشه است.
- برگزاری نخستین جلسه کارگروه شهرستانهای خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان
- همایش ورزشهای پهلوانی وزورخانه ای در گلپایگان / مرام پهلوانی در فرهنگ ایرانی ملموس و جدایی ناپذیر است .
- جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در گلشهر
- آیین افتتاحیه استیج خانه کشتی امام علی(ع)شهرستان گلپایگان
- پیگیری دانشگاه فرهنگیان شهرستان گلپایگان
- اقدامات روزانه و گسترده به منظور حفظ و نگهداری از فضاهای سبز شهری
- استمرار عملیات خط کشی معابر شهر گلپایگان
- برگزاری نشست کنترل وضعیت پروژههای مشارکتی شهرداری گلپایگان
- شهردار گلپایگان: پرونده های در جریان تا حصول نتیجه پیگیری گردد.
- انتقال سنگنوشتههای تاریخی گلپایگان به مجموعههای حفاظتی
- بازدید سرزده شهردار گلپایگان از ادارات شهرداری
- سهم 70میلیارد تومانی آسفالت معابر از بودجه سال1403 شهرداری گلپایگان
- بازدید شبانه فرماندار گلپایگان از جادهها و پایگاههای هلال احمر در پی بارش نزولات آسمانی
- اصفهان آماده روابط تجاری و گردشگری با اقلیم کردستان عراق است