یک انتخابات و این همه دولتمرد بیطرف؟!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان؛ وبسایت فردا با طرح موضوع فوق نوشت: رئیسجمهور در جمع فرمانداران خود از عدم ورود دولت در انتخابات گفت و مجموعه تحت امر خود و دیگر دستگاههای کشور را به عدم ورود به انتخابات توصیه کرد. رئیسجمهور در بخشی از سخنان خود گفت: اینکه دولت بخواهد به عنوان حامی از این حزب یا آن گروه وارد انتخابات شود، به هیچ عنوان چنین چیزی نخواهد بود.
وی افزود: دولت، حزب و جناح نیست، فرای حزب و جناح است، مجری قانون است؛ باید قانون را اجرا کند.
فردا با بیان اینکه «این حرفها در حالی است که نگاه مجموعه پاییندستی و کنایههای شخص ایشان خلاف این گفتار را نشانه میروند»، به پیام کنایهآمیز رئیسجمهور در نوروز پرداخت و نوشت: در این اقدامها روحانی در پیام نوروزی خود با بیانی کنایهدار از مجلسی حرف زده بود که در شان ملت باشد. وی گفته بود «دست به دست هم دهیم، مجلسی را بسازیم که شایسته این ملت بزرگ ایران است و مجلس خبرگانی را به وجود آوریم که ثبات بیشتر برای کشور و آرامش بیشتر برای افکار عمومی جامعه ما بوجود آورد و این کار با همکاری یکدیگر امکانپذیر است.»
اما کار به کنایه و حرف در لفافه ختم نشد و اقدامات و حرفهای انتخاباتی دولتیها ادامه داشت. علی یونسی دستیار ویژه رئیسجمهور از فعالیتهای ستاد انتخاباتی روحانی برای انتخابات مجلس حرف زد و از تلاش برای کسب کرسیهای مجلس گفت. یونسی در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفته بود که: «ستادهای انتخاباتی حسن روحانی بعد از انتخابات ریاستجمهوری راکد شده است و این به زیان دولت است. ستادهای انتخاباتی دکتر روحانی در زمان انتخابات ریاستجمهوری نه تنها باید منسجم باشند بلکه از هماکنون برای انتخابات بعدی مجلس فعالیت خود را آغاز کنند.»
از سوی دیگر حسین مرعشی خبر از فعال شدن دوباره ستادهای انتخاباتی روحانی با مدیریت نوبخت داد. خبری که اگرچه تکذیب شد اما با حضور و سخنرانی نوبخت در جمع بخش جوانان حزبش مورد خدشه واقع شد.
فردا خاطر نشان میکند: اما شاخصتر از همه این اخبار گفتههای معاون اول آقای روحانی بود. جهانگیری در 6ام اردیبهشتماه در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران که ریاست آن را برعهده دارد از خطر شکست در انتخابات برای دولت حرف زد و تاکید کرد که اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار این دولت ناتمام خواهد ماند.
فردا در پایان مینویسد: اگرچه ورود دولتیها به انتخابات سابقه طولانی دارداما به نظر میرسد اقدام روحانی در رد فعالیتهای دولتیها در انتخابات بیشتر از این که سوزن به خود باشد جوالدوز به دیگری است. جوالدوزی که بناست به مجموعههای دیگر زده شود تا هم از سوی انتخابات به سود اصلاحطلبان پایان برد هم حریفها را از میدان به در کند؛ امید میرود هرچه به سمت انتخابات پیش میرود از این دست اقدامها کاسته شده و از ورود حزبی دولتمردان به عرصه سیاست کاسته شود تا شائبه دخالت دولت در انتخابات از میان برود.