امروز : دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۳/۱۱/۱۷
کد خبر : 17233
چاپ خبر :
نماینده کشاورزان شهرستان گلپایگان

اگر خلیج همیشه فارس است رودخانه گلپایگان همیشه اناربار است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان، علی کشاورزی در جلسه شورای اداری که با حضور وزیر نیرو و مسئولین شهرستان در فرمانداری گلپایگان برگزار گردید اظهار کرد: گلپایگان با 12 هزار بهره بردار و 30 هزار هکتار اراضی زیر کشت یکی از قطبهای کشاورزی است و تنها شهرستانی در ایران است که در ثبت اسناد حق شرب و حق آبه‌های مردم آن به ثبت رسیده است و این موضوع در صداق ملی مردم گلپایگان لحاظ گردیده است.

وی با بیان اینکه خواسته بنده بعنوان نماینده بهره برداران ثبت داده ها و اعاده آنها می باشد افزود:  انتظار ما از وزارت نیرو تخصیص میزان 120 میلیون متر مکعب آبی می باشد که در کتاب آبی که توسط این وزارتخانه تهیه گردیده و مکاتبات آنهم انجام شده و اصفهان نیز این موضوع را تائید نموده است، و از کمیته تخصیص آب وزارت نیرو درخواست برگرداندن آن را داریم.

وی عنوان کرد : ظرفیت کانالی که آب را به شهرستان انتقال می‌دهد سه و نیم میلیون متر مکعب است ،در حالی که باید 5 میلیون متر مکعب باشد که همین موضوع سبب شد کشاورزان با خسارات زیادی مواجه شوند.

وی افزود: خواستار این هستیم که هم ظرفیت کانال اصلی آب بالا رفته و هم نهر سنتی هارون که جزء میراث فرهنگی شهرستان گلپایگان  است احیا شود، چراکه توسط شرکتی که سد کوچری را ساخته است این نهر تخریب شده است.

نماینده کشاورزان شهرستان گلپایگان ادامه داد: مصوبه مجلس در سال 83 این بوده که تاسیات سد در هر استانی که ساخته می شود مدیریتش با همان استان باشد و مدیرانی که برای این کار منصوب می گردد از همان شهرستان باشند زیرا با آداب و رسوم آن شهرستان آشنایی دارند.

وی ضمن اشاره به اینکه با احداث سد جدید، ترکشهای آن گلپایگان وکشاورزان آن را هم بی بهره نساخت افزود : کلیه قنوات، آب ریزها و آب روانهای شهرستان که 120 میلیون متر مکعب آب گلپایگان را تامین می نماید الان وارد این دریاچه می گردد

 کشاورزی خاطر نشان کرد: اگر خلیج همیشه فارس است رودخانه گلپایگان از سد جدید تا تنگه غرقاب نیز همیشه اناربار خواهد بود و از مسئولان انتظار داریم با بکار بردن لفظ قمرود باعث تشویش اذهان عمومی نگردیده و در مکاتبات نام این رودخانه را درست لحاظ کنند زیرا جغرافیای سال 1302 این موضوع را کاملاً ثابت می کند.

 وی جاری شدن آب در رودخانه اناربار گلپایگان را جایگزینی برای منطقه گردشگری کوچری دانست و افزود: با تائید وزیر محترم وقت آنزمان با ورود 400 دبی آب گلپایگان در رودخانه انار بار ، برای احیای مجدد منظقه گردشگری که تمام مردم شهرستان بخصوص مردم شهرهای همجوار نیز از آن استفاده می نمودند و اکنون با احداث سد نابود گردیده ، از وزیر محترم نیرو خواستاریم اگر بیش از این مقدار آب قرار است در این رودخانه به طور مستمر جاری گردد، منطقه گردشگری جدید در مسیر این رودخانه توسط مردم ایجاد خواهد شد.

وی در خصوص تامین اعتبار برای ایزولاسیون انهار گفت: خیلی از انهار ایزوله گردیده ولی با این وجود نهر سنتی وجود دارد و انتظار ما از وزارت نیرو این است که اعتبارات لازم برای این کار لحاظ گردد.

نماینده کشاورزان و بهره برداران با بیان اینکه امروز بهداشت مقدم بر درمان است گفت:چاههای آب شرب گلپایگان بار میکروبی ندارد ولی سختی آب آنان زیاد بوده و در بعضی از آنها ترکیبات سرب که اکتان بنزین هواپیما را بالا می برد مشاهده گردیده که انتظار داریم  اعتباری برای تصفیه خانه آّب گلپایگان لحاظ گردد.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات
  1. وحید گفت:

    درود بر جناب آقای کشاورزی، ما شهروندان گلپایگان به داشتن همشهری که از تاریخ این شهر دفاع می کند افتخار می کنیم.
    قابل توجه دوستانی که حوزه مسولیتشان این است و کاری برای نام اناربار انجام نمی دهند!

  2. رامین گفت:

    احسنت دقیقا درسته
    مسئولین بیدار باشند

  3. ناشناس گفت:

    واقعا صحبتهای حاج علی کشاورزی باوزیر نیرو عالی وقاطعانه بود

دیدگاه شما

تبلیغات