امروز : چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۳/۱۰/۱۷
کد خبر : 15150
چاپ خبر :
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان

شما میلیون‌ها جان را در عراق و کربلا خریدید

حجت‌الاسلام اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) و هیئت همراه در سفر به عراق با «آیت‌الله سید مرتضی قزوینی» از علمای کربلای معلی و امام جماعت حرم امام حسین(ع) دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت‌الله قزوینی در این دیدار با سپاس ویژه از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به عراق برای جنگ با تروریست‌های تکفیری گفت: ما از رهبری و مقامات ایران متشکریم؛ زیرا نیروهای ما با کمک ایران و سلاح ایرانی توانستند شهرهای جنوبی را از دست این گرگ‌ها نجات دهند.

وی با تأکید بر حمایت‌های فراوان آل سعود و وهابیت از تروریست‌ها افزود: داعشی‌ها می‌خواستند از دو طرف به کربلا حمله کنند؛ هم از راه «طریق برّی» و هم از «جرف‌الصخر». آنها اگر به کربلا می‌رسیدند همان جنایات فجیعی که وهابیون در دو بار هجوم به کربلا انجام دادند را تکرار می‌کردند؛ اما بحمدالله جمهوری اسلامی از ما دفاع کرد و جرف‌الصخر آزاد شد.

این دانشمند دینی بزرگ کربلا خطاب به آقای اختری تصریح کرد: از شما می‌خواهم که تشکر شیعیان عراق و اهالی کربلا را به حضرت آقا برسانید و به ایشان بگویید که: «شما میلیون‌ها جان را در عراق و کربلا خریدید». این را بدون اغراق و تملق عرض می‌کنم.

به گزارش ابنا، وی با اشاره به پیروزی محور مقاومت در کشورهای مختلف جهان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شخصیتی سیاستمدار، با هوش، شجاع و عمیق مانند «سیدحسن نصرالله» که پشتش به جمهوری اسلامی گرم است در لبنان قدرت‌نمایی می‌کند و حتی سخنرانی‌هایش آنقدر مؤثر است که روی هر جمله‌اش باید حساب‌ها کنیم. در سوریه هم آمریکا، اسرائیل و همه حکام عرب می‌خواهند «بشار اسد» را ساقط کنند اما نمی‌توانند. در یمن هم می‌بینیم که شیعیان به قدرت رسیده‌اند.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات