امروز : شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۳/۰۸/۱۵
کد خبر : 10946
چاپ خبر :
طی یادداشتی در روزنامه گاردین

جمعی از دیپلمات‌های ارشد اروپایی خواستار توافق میان ایران و 5+1 شدند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان،روزنامه گاردین در تحلیلی با عنوان « اکنون زمانی برای توافق هسته‌ای با ایران است» تاکید کرد که 3+3(سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان و سه کشور غیر اروپایی چین، روسیه و آمریکا) باید فرصت ایجاد شده را غنیمت بشمارد.

این مقاله که توسط جمعی از دپلمات‌های ارشد اروپایی نگاشته شده است، تصریح می‌کند: ما اصرار داریم که طرفین تا مهلت معین شده در 24 نوامبر(3 آذر) به توافق برسند چرا که به تاخیر انداختن زمان توافق اتخاذ تصمیمات را دشوارتر می‌کند.

نویسندگان این مقاله تاکید دارند که به تعویق افتادن توافق فرصت بیشتری به مخالفان برای تخریب روند دیپلماتیک مربوط برای توافق می‌دهد.

از جمله نویسندگان این مطلب، «خاویرسولانا» مسئول اسبق سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دبیرکل ناتو، «آنا پالاسیو» وزیر امور خارجه اسبق اسپانیا، «کارل بیلدت» وزیر خارجه سابق سوئد، «اما بونینو» وزیر خارجه اسبق ایتالیا، «جان ماری گوئنو» رئیس مرکز تحقیقاتی «گروه بین المللی بحران» و «نوربرت روتگن» و «روبرت کوپر» دیپلمات ارشد انگلیسی هستند.

نویسندگان این مطلب با اشاره به ضرورت ارائه راه حل‌های خلاقانه فنی برای رسیدن به توافق تاکید دارند که توافق باید همزمان پاسخ دهنده به نگرانی موثر و صلح آمیز 5+1 و حاکمیت و آرمان‌های ایرانیان باشد.

فارس

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات