امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۳/۰۶/۱۶
کد خبر : 7293
چاپ خبر :
اخبارایران و جهان

جاسوسی آمریکا از سفارت ایران در بغداد

یک روزنامه چاپ لندن از جاسوسی آمریکا از سفارت ایران در بغداد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان، روزنامه “العربی الجدید” چاپ لندن به نقل از یک منبع آگاه عراقی نوشت: آمریکایی ها برای سال ها مکالمات تلفنی و خطوط اینترنتی سفارت ایران در بغداد را شنود می کردند.

یک مقام ارشد عراقی که خواست نامش فاش نشود در مصاحبه با روزنامه “العربی الجدید” گفت: سازمان جاسوسی آمریکا (سی آی اِی) از تماس های مسؤولان سفارت ایران در بغداد در بین سال های 2006 تا 2009 جاسوسی و شنود می کرد. البته سفارت ایران این جاسوسی را کشف کرد و کارکنان سفارت، شماره تلفن ها و شرکت ارائه کننده اینترنت را تغییر دادند. سفارت ایران علاوه بر این برای مقابله با جاسوسی آمریکا، دستگاه ارسال پارازیت را در داخل سفارت نصب کرد.

وی افزود: آمریکا به وجود ارتباطی میان خشونت ها در عراق و تهران شک و تردید داشت.
سفارتخانه های ایران و آمریکا در بغداد حدود 1000 متر فاصله دارند.

 

ساختمان سفارت ایران در بغداد

382308_345

این مقام عراقی که بین سال های 2006 تا 2009 سمت مهمی را در سازمان امنیت ملی ملی عراق برعهده داشت ادامه داد: آمریکایی ها فناوری های پیشرفته ای را به کار گرفتند و توانستند شبکه اینترنت سفارت را هک کنند و آنها علاوه بر این تلفن های ثابت و همراه سفارت را شنود می کردند. این عملیات های جاسوسی از سفارت آمریکا انجام می شد.

وی ادامه داد: آمریکایی  ها در مدت جاسوسی خود از سفارت ایران در بغداد از شماری از کارشناسان عراقی نیز استفاده کرده بودند. ایرانی ها دست به مجموعه ای از اقدامات امنیتی زدند و توانستند این جاسوسی آمریکا را متوقف کنند.

العربی الجدید نوشت که به دلیل تدابیر شدید امنیتی در اطراف سفارتخانه های ایران و آمریکا در عراق، امکان تماس خبرنگاران این رسانه با آنها امکان پذیر نشد.

یک عضو ارشد در ائتلاف سیاسی حاکم ( ائتلاف ملی عراق ) در واکنش به این گزارش گفت: سازمان جاسوسی آمریکا شنود مقامات عراقی به ویژه افراد مهم در مسائل امنیتی را شنود می کند و به این روند ادامه می دهد.

وی افزود: تنها سفارت ایران نیست بلکه اکثر سفارتخانه ها در بغداد حتی کشورهای همپیمان آمریکا شامل شنود آمریکایی ها می شوند.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات