امروز : شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۳/۰۳/۲۳
کد خبر : 3529
چاپ خبر :
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان

اختصاص ۲۰ میلیارد ریال برای طرح های اقتصاد مقاومتی گلپایگان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان؛ سید حسین انوری در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی که در سالن اجتماعات فرمانداری گلپایگان برگزارشد،اظهار داشت: شهرستان گلپایگان در سال ۹۲ یکی از شهرستانهای فعال در برگزاری جلسات اقتصادمقاومتی در بین شهرستانهای استان بوده است.

0055-300x224

انوری اذعان افزود: شهرستان گلپایگان به لحاظ ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در عرصه اقتصاد مقاومتی به ویژه بخش کشاورزی حائز رتبه برتر در بین شهرستانهای استان در سال ۹۲ شده است.

وی به میزان افزایش تسهیلات شهرستانهای استان اشاره، و تصریح کرد: در صورتی که شهرستان تسهیلات ارائه شده را در ۶ ماهه اول جذب کند برابر با میزان جذب شده در ۶ ماهه دوم سال تسهیلات در نظر  گرفته خواهد شد.

انوری با بیان اینکه تلاش قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان شناسائی ظرفیت ها و پتانسیل افراد و اقلیم های بومی در سطح روستاهای استان می باشد، تصریح کرد: با شناسائی موقعیت و اقلیم های بومی در سطح روستاها برای توسعه و امنیت غذایی تلاش مضاعف خواهیم داشت.

انوری اظهار داشت: بیش از۱۶۷۰ عرصه درسال ۹۲ ایجادشده است که زمینه اشتغال زائی برای ۲۴۰۰ نفر را فراهم کرده است، و شهرستان گلپایگان در این زمینه رتبه اول را در بین شهرستانهای استان داشته است.

مسئول بسیج سازندگی استان ، سهم شهرستان گلپایگان از تسهیلات اقتصاد مقاومتی را یک میلیارد تومان اعلام ، و خاطرنشان کرد:درصورتی که با این میزان تسهیلات ، ظرفیت اشتغال زائی تا ۶ ماهه اول امسال فراهم شود ، به همین میزان تسهیلات دراختیار آنان قراردهیم که جمعأ ۲ میلیارد تومان تسهیلات در اختیارشهرستان قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه ۱۲عرصه در بخش اقتصاد مقاومتی وجود دارد ، اظهاداشت : کشاورزی، صنایع دستی و و صنایع تبدیلی نیز جزء عرصه های اقتصاد مقاومتی می باشد.

وی گفت: بسیج سازندگی در عرصه های صنعتی و صنایع کوچک و صنایع تبدیلی نیز وجود دارد که بسیج سازندگی در حال ورود به این عرصه های برای فراهم کردن عرصه اشتغال زائی است.

وی با بیان اینکه استانها اصفهان جزء استانهای موفق در اعزام اردوهای جهادی است ، تصریح کرد: سال گذشته ۲۵۰ گروه جهادی از استان اصفهان علاوه بر حضور درمناطق محروم استان به استانهای مختلف از جمله استان های فارس ، سیستان و بلوچستان ، کرمان، کرمانشاه ، کردستان، گهکیلویه و بویر احمد ، لرستان و چهارمحال و بختیاری برای فعالیت در عرصه های عمرانی و فرهنگی اعزام شدند.

وی با بیان اینکه امسال نیز تا کنون ۲۵۰ گروه جهادی ثبت نام کردند، خاطرنشان کرد: رویکرد مأموریت های گروههای جهادی در سال جاری علاوه بر فعالیت در عرصه عمرانی و فرهنگی ، ورود به عرصه اقتصادی نیز می باشد.

انوری اذعان داشت: گروههای جهادی با ورود به عرصه اقتصادمقاومتی با شناسائی ظرفیت ها و پتانسیل های فردی و اجتماعی روستا با توجه به اقلیم روستاها می توانند با برگزاری دوره های اقتصادمقاومتی و دوره مهارت آموزی ، در زمینه اشتغال پایدار در روستاها ساکنان روستاها را با قرارگاه بسیج سازندگی شهرستان تابعه ارتباط دهند.

این مقام مسئول دراستان اصفهان با بیان اینکه تسهیلات برای اشتغال زائی در عرصه های مختلف متفاوت اعلام شده است ، گفت: بانک مهر اقتصاد بانک عامر ارائه تسهیلات بانکی است و تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه با کارکرد ۴ درصد و ۳۰ میلیون تومان به صورت عقود با ۱۵ درصد و بانک مهر اقتصاد نیز تا ۱۲ ونیم میلیون تومان و تا ۱۳ ونیم یارانه بر تسهیلات و قرض الحسنه با عقود پرداخت می کند .

انوری با تأکید بر اینکه ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی منوط به صدور مجوز قانونی از کار گروههای اشتغال در شهرستان و استان است ،خاطر نشان کرد:کارگروه اشتغال شهرستان با استان نهایت همکاری لازم را با جوانان جویای کار برای صدور مجوز طرح های اشتغال زائی در عرصه اقتصاد مقاومتی انجام دهد.

وی اظهار داشت: سال گذشته ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال در عرصه اقتصاد مقاومتی در سطح استان در نظر گرفتیم که این میزان جذب شده است و برای امسال نیز به همین میزان تعهد شده است که در صورت جذب طرح اشتغال زائی در نیمه اول سال، این میزان به دو برابر در نیمه دوم سال افزایش خواهد داشت.

مسئول بسیج سازندگی استان گفت: استان اصفهان یکی از نمونه استانها در بحث همکاری و تعامل بین دستگاهی با بسیج سازندگی در سطح کشور می باشد.

سرهنگ انوری در پایان از کلیه دستگاههای دولتی به ویژه استاندار اصفهان که با تشکیل ستاد پشتیبانی بسیج سازندگی درمحل استانداریی نهایت همکاری، تعامل وهمراهی لازم را با قرار گاه اقتصاد مقاومتی داشته است تشکر کرد.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات