حلال شدن لواط در سوریه!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بیان گلپایگان، خبرهای دریافتی از عربستان حاکی از آن است که «محمد العریفی» مفتی شهوت پرست سعودی در جدید ترین سخنرانی خود خطاب به گروه های تکفیری در سوریه گفت: نباید به هیچ قیمتی انتخابات در سوریه برگزار شود. اگر «بشار اسد» دوباره بر روی کار آید، به طبع ضرر سنگینی به گروه های مقاومت اسلامی (تکفیری) وارد خواهد شد.
وی در ادامه اظهاراتش افزود: من حال رزمندگان را درک می کنم. آنها شرایط سختی را سپری می کنند. این مجاهدان به دور از خانواده های خود مشغول “جهاد” هستند. جهاد نکاح میان خواهران و برادران آزاد شد و رزمندگان توانستند با این وحدت به مقاصد خود برسند!
وی همچنین گفت: به طبع طاغوت شام “بشار اسد” بسیاری از رزمندگان اسلام را به شهادت رساند. طبق نظر فقهی و جلسات صورت گرفته علمای اسلام، فتوا به مجاز بودن “لواط” را دادند.
«العریفی» در پایان افزود: از رزمندگان اسلام می خواهیم که با “لواط” شر نظام “بشار اسد” را بسوزانند و بتوانند نیازهای جنسی خود را برطرف کنند. اسلام به تمامی قوا از رزمندگان حمایت خواهد کرد!
گفتنی است، خبرگزاری سوریه تلگراف نیز با انتشار گزارشی در این باره، جزئیات بیشتری از این فتوای جنسی و شنیع منتشر کرده است.