امروز : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

تاریخ خبر : ۹۲/۰۸/۲۱
کد خبر : 533
چاپ خبر :

برگزار ی نشست اصحاب رسانه و فرهنگ و هنر با حضور نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی

در این مراسم که در تاریخ 30/5/1392 در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گلپایگان برگزار شد.در ابتدا محمدحسین محمدی فشارکی ریس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اظهار داشت: یکی از آسیب های عمده در حوزه فرهنگ و هنر در شهرستان موازی کاری است.وی با بیان این که چندین دستگاه و نهاد اجرایی خود را متولی حوزه فرهنگ در شهرستان می دانند.افزود این امر آسیب های زیادی را متوجه این حوزه خواهد کرد.محمدی فشارکی همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را یکی از راهکارهای مناسب دانست.

ریس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که پیشرفت کیفی فرهنگ بر پیشرفت کمی آن اولویت دارد،تقویت و توانمند سازی مجموعه های فرهنگی و هنری موجود در سطح شهرستان را امری ضروری دانست.

وی با اشاره به مشکل کمبود بودجه و اعتبارات،افزود اجرای برنامه ها بصورت مشارکتی می تواند گام مثبتی در جهت حل ایمن مشکل باشد.

محمدی فشارکی خاطرنشان کرد: علی رغم پیگیری های انجام شده با اداره کل ارشاد استان اصفهان از ابتدای امسال تاکنون هیچ اعتبار و بودجه ای به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلپایگان تخصیص پیدا نکرده است و کارهای فرهنگی که طی این مدت انجام شده با دست خالی و فقط با تعامل بین دستگاهی بوده است.

سپس  اصحاب رسانه و فرهنگ و هنر شهرستان به بیان دیدگاه ها، مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و خواستار حمایت بیشتر مسئولان شدند.

در ادامه این مراسم محمد حسین میر محمدی نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:

حوزه فرهنگ و هنر حوزه بسیار مهم و حساسی است.که اگر به این حوزه توجه نشود.اثرات ان در دراز مدت پدیدار خواهد شد.وی با بیان این که مشخص کردن اولویت های فرهنگی شهرستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.تشکیل اتاق فکر اصحاب فرهنگ و هنر را برای تعیین این اولویت ها ضروری دانست.

میر محمدی افزود در حوزه تمدن سازی قابلیت های زیادی وجو دارد و ما به این باور رسیده ایم که می توانیم کارهای بزرگ را انجام دهیم.لذا همه باید کمک کنند و انتظار انی و لحظه ای نداشته باشند.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بروز برخی رفتارها در سطح جامعه،افزود اگر ما نتوانیم جامعه را ایمن سازی کنیم؛جامعه دچار خدشه میشود.

میر محمدی با بیان این که در حوزه فرهنگ و هنر نیاز به مهندسی مجدد وجود دارد. خاطر نشان کرد شناسایی قابلیت ها و اولویت بندی نیازها و طبقه بندی کارها می تواند گام مثبتی در انجام هر چه بهتر امور باشد.

Cloob Facenama Facebook Twitter artabaz Digg Stumble Upon
نظرات

دیدگاه شما

تبلیغات